Fiecare are steaua sa!

15 decembrie 2015

Trezirea erupe.
Multi se simt pierduti si tematori chiar acum, in intregul spectru al umanitatii. Aceasta creatie deliberata de haos este conceputa pentru a face chiar acest lucru. Cu toate acestea, in paralel si simultan cu proiectele lor psihotice exista o excitare masiva a spiritului uman, stimulata de catre o aparitie a trezirii constiente si un sentiment profund de crestere a realizarii personale si a responsabilizarii.Cei mai multi nu pot recunoaste aparitia acestor schimbari energetice, aparent confuze, ca fiind procesul de creatie in lucru, dar asta este. Trezirea este in primul rand un proces distructiv, care elimina tot ce este ireal si inhibitor din dezvoltarea personala si progres. Aceste doua dinamici lucreaza simultan.Cand stai deoparte si observi cu ochi limpezi, vei vedea acest lucru si iti va aduce o mare pace in mijlocul acestor vremuri furtunoase.
Cat valoreaza trezirea?
Trezirea vine cu un pret, si este posibil sa fi fost marit un pic sau chiar mai mult, in ultima vreme. Sunteti lucrati. A da drumul si a obtine cele mai multe circumstante si conditii provocatoare sunt lucruri vitale pentru crestere. Nu te lupta cu ele, orice ai face.Este foarte trist sa vezi umanitatea adormita fiind aruncata incolo si incoace, fara nici un indiciu cu privire la ceea ce se intampla cu adevarat. Insa, chiar este o zguduire "aranjata" proiectata de Univers pentru a ne ajuta pe fiecare dintre noi sa ajungem la sentimentele noastre si sa transcendem aceasta realitate falsa. Milioane se ingramadesc la surse alternative de stiri pentru a incerca sa isi dea seama de ceea ce se intampla, si se poticnesc in realitatile pe care nu le-au considerat inainte.Si asta e un lucru minunat. Aceasta va provoca multa durere pentru a face lucrarile care le-au fost prezentate insa, din nou, e in regula. Adevarul vine cu un cost - sfarsitul minciunilor si iluziilor pe care s-a bazat intreaga lor viata anterioara. Si acesta este un proces continuu.Multi vor fi fortati sa intre in "noaptea intunecata a sufletului", indiferent daca vor sau nu. Eu pot sa va spun din experienta personala ca este al naibii cu mult mai usor si mai rapid, daca alegi sa te lasi sa treci prin aceasta, si in multe feluri cu cat o faci mai devreme, asta daca n-ai facut-o deja, cu atat mai bine.
Ce facem?
Deci, ce ar trebui sa facem? Daca stim adevarul, suntem responsabili nu doar sa-l impartasim cu pasiune, ci sa-l si traim. Asta este in cazul in care acesta devine si mai inconfortabil, insa trebuie sa fie facut. Ora este tarzie si timpurile pe care le traim sunt infricosatoare. Nu mai exista nici o alternativa.Trebuie sa ne apropiem de ocazie. Practic este: noi sau ei, viata sau moarte, adevar sau minciuni, libertate sau sclavie - nu doar pentru noi insine, ci si pentru cei dragi, descendenti si intreaga rasa umana. Asta e ceea ce face aceasta oportunitate de o viata, iar Universul nostru minunat creativ este acolo sa te intampine daca indraznesti sa mergi pe aceasta cale.
De fapt, iti vei intalni chiar adevaratul tau sine, pe care l-ai cautat si dupa care ai tanjit intreaga ta viata!
Punctul critic
Valul trezirii umanitatii creste rapid. Ce facem aici este extrem de important, deoarece avem o gama tot mai mare de oportunitati pentru participarea activa ce se desfasoara in fata noastra. Si vor fi si mai multe, insa a astepta sa incepi undeva, nu este o optiune.
Acum este timpul pentru a activa. Lasa tot ce impiedica aceasta desprindere de viata ta, indiferent de cost. Chemarea pentru ridicarea razboinicilor nostri interiori nu putea fi mai clara.
Veti vedea aceste manifestari ale punctului critic, la care am ajuns, peste tot, daca va uitati. Nuantele oamenilor se schimba, mintile sunt zgaltaite in toate partile, dar explorarea noilor perspective, adevaruri, sunt aduse la suprafata ca niciodata inainte. Este o perioada uimitoare. Nu va holbati la masinatiunile puterilor, care nu ar trebui sa existe, ele sunt concepute pentru a distrage si a lipsi de putere. Acest lucru este crucial.
Si nu te gandi ca, Gaia are de gand sa se ocupe de astea fara a se impotrivi. Vorbim despre o schimbare energetica masiva din care avem privilegiul sa facem parte. Amintiti-va, natura loveste ultima.
Saturat? Bine!
Multi au inceput sa se sature de steaguri false, impuscaturi de masa, tobe de razboi, prostiile din media si frica tratata pe larg de psihopati in ziare. Asta e de fapt bine, si reprezinta unul din simptomele principale a ceea ce am prezentat aici. Te-ai saturat - v-ati saturat. Deci, opriti acest lucru. Primiti doar elementele esentiale din stiri independente si alternative, pentru a avea o privire asupra lucrurilor, apoi opriti-le. Apropie-te de surse abilitate care iti hranesc sufletul si iti inspira inima, si apropie-te de sustinatorii dragi.
Ocupa-te de explorarea sinelui ce ti-a fost prezentat fara indoiala si vezi unde este nevoie de tine.
Asta este lupta initiala iminenta. Avem nevoie sa devenim cine suntem cu adevarat si daca putem sa terminam asta in felul in care ar trebui, am putea, putem si o vom face. Insa nu sta pe fundul tau toata ziua. Activeaza si plorifereaza adevarul, si construieste comuniunea si legaturile de dragoste cu cei cu care ai fost chemat sa fii impreuna. Cu totii avem nevoie de acest sprijin si putere, si de mediul in care putem fi sinele nostru autentic si sa crestem la statura deplina a trezirii, a sufletelor imputernicite.Bucurati-va de calatorie, dar nu va opuneti durerii si sacrificiului, atunci cand acestea apar. Sunt o mica perpeleala in comparatie cu noua lume glorioasa care s-a nascut in inimile omenirii noastre iubite.

Zen Gardner
Sursa: ZenGardner.com

Niciun comentariu: