Fiecare are steaua sa!

14 august 2015

14 AUGUST - LUNA NOUA

 Cum sa atragi ABUNDENTA, ENERGIA si LINISTEA in viata ta


Pe data de 14 august ora 16.04 ora  Romaniei are loc fenomenul de Luna Noua. Si se pare ca de aceasta data universul se pregateste sa se joace cu mintile noastre, pentru a vedea cat de mult putem indura. Ne vom confrunta cu situatii neobisnuite:


• persoane din trecut vor reaparea pentru a ne da lumea peste cap. Poate fi vorba de fosti iubiti, de fosti parteneri de afaceri,colaboratori, etc, care vor aparea pe nepusa masa cu tot felul de propuneri si insinuari. Recomandare: odata ce ai spus ,,stop joc” atunci tine-te de promisiune si nu te mai intoarce in zone dubioase emotional;

• pot aparea unele blocaje financiare pe nepusa masa. Daca treci prin asta... relaxeaza-te pentru ca este doar un blocaj temporar, care se va rezolva in aproximativ doua saptamani;

• pot aparea diagnostice ciudate, care sa te panicheze. Relaxeaa-te din nou. S-ar putea ca medicul sa fi fost superficial in investigatii si sa depistezi in urmatoarele 14-15 zile ca nu este nimic atat de grav pe cat pare. Iar daca este vorba de o afectiune seroasa, tratamentul va fi eficace si va da rezultate.

Pe cititorii fideli i-am obisnuit ca de fiecare data sa le povestesc despre un mic ritual magic-astrologic, care sa potenteze energiile. De aceasta data, fiind Luna Noua in semnul Leului, si producandu-se in miezul zilei, ritualul este pentru atragerea abundentei si linistirea energiilor atat de inflamate si infierbantate.

    Prin urmare, cei care se simt devitalizati, obositi, storsi de puteri, ar trebui sa poarte culoarea rosu deschis sau portocaliu si accesoriile sa fie de aur galben. Aceasta combinatie la va conferi energie si racordarea din nou la vibratia fortei,curajului, a vointei, activand forta Focului si a vietii.

    Cei care se simt excesiv de energici, dinamici pana la epuizare, cei carora le roiesc 1001 de ganduri in cap fara o finalizare concreta, au nevoie sa activeze vibratia Lunii. Se recomanda ca pe 14 august sa poarte culoarea albastra (in orice nuanta, de la albastru inchis pana la albastru azuriu sau turcoaz), iar ca accesorii sa foloseasca argintul sau aurul alb. Aceasta combinatie le va aduce luciditate, detasare emotionale, control asupra emotiilor si impantenire.

Evident, asa cum v-am mai repetat cu ocazia lunii noi, la ora 16.04 va recomand sa va puneti  o dorinta foarte clara, insa algoritmul sa fie pe a primi, pe a transforma, pe a incepe un nou drum (de exemplu: puteti cere abundenta, puteti cere o noua relatie, puteti cere o noua experienta). Nu uitati ca algoritmul trebuie sa fie pe ,,a primi”, ,, a lasa o viata noua sa vina spre noi”. 
dr. astrolog Alexandra Coman
Trimit in Univers cele mai bune ginduri de sanatate maxima,liniste ,bunastare,prosperitate,sa se intoarca la mine in forma finala ,beneficiez de acestea in fiecare clipa a vietii mele.

Niciun comentariu: