Fiecare are steaua sa!

2 martie 2015

Mesajele corpului fizic...!


Simptome “atipice” si inexplicabile, in aceasta perioada.Ce se intampla in corpul nostru, in perioada asta? Multi oameni imi impartasesc ca, de cateva saptamani, poate si mai mult, au alt program de somn, nu pot adormi pana spre dimineata sau se trezesc in toiul noptii, spontan, fara vreo explicatie logica. Altii se plang de infectii respiratorii atipice, dureri de cap, de articulatii, de picioare sau spate. Unii spun ca simt “lucruri ciudate” in corp, ca si cand s-ar misca ceva prin muschi si pe sira spinarii. De asemenea, inca de la inceputul anului, am auzit foarte multi oameni plangadu-se de o stare de moleseala, oboseala, sfarseala… Si de “goluri in memorie” sau lipsa de coerenta a gandirii. Si multe altele… (as fi curioasa sa-mi impartasiti).
Eu insami experimentez o schimbare a programului de somn. Dorm cateva ore pe noapte, pur si simplu nu mi-e somn pana pe la 3-4 dimineata.
Dincolo de orice explicatie pe care mintea noastra o poate cauta acum, ne aflam intr-o perioada de acordaj, de integrare a noilor energii transformatoare, de asimilare a noilor coduri de creatie si a noilor constientizari si dimensiuni. Cei care au lucrat cu ei in ultimii ani, si nu numai, acum traiesc o schimbare majora de realitate, pentru ca aceasta se aliniaza la miezul fiintei lor. Dupa ce am tot curatat si am tot eliberat vechiul, si ne-am saturat sa tot auzim si lucram cu “a da drumul” si a “curata” :) , a venit timpul sa incepem un nou proces de creatie. De data asta cu mai putina durere, fara suferinta, cu din ce in ce mai putina frica si emotie. Cu mai multa usurinta si fluiditate. Cu bucurie, punandu-ne pe noi cu tot sufletul in ce cream.
Insa, inca suntem intr-un fel de vid, intr-un spatiu de purificare. Oboseala resimtita inca de la inceputul anului, epuizarea sau cum vreti sa numiti aceasta stare, este un moment de repaus, ca atunci cand ai alergat la maraton si ai nevoie de o perioada de refacere. Cumva unii exploratori ai sinelui, inclusiv eu, am simtit ca ne aflam la un final de viata, chiar la un final de era. Si asa este. Dupa toate demersurile facute pentru a elibera tiparele energiei vechi, dupa ce am tot lucrat vindecare si curatare, a venit vremea odihnei, pentru a da timp corpului sa integreze noua “platforma” de creatie. Si nu e neaparat o odihna a corpului, cat mai ales o odihna a mintii, pentru a da voie inimii si sulfetului sa se faca auzite si mai mult decat pana acum.
Simtim, multi dintre noi, ca incepe ceva nou, ca viata noastra se schimba radical, ca urmeaza sa “se intample ceva”. De fapt, incepem sa functionam dupa alte criterii, din alte intentii, din alta zona a fiintei noastre. Si infaptuim de acum, cu adevarat, ceea ce pana acum a existat doar la nivel de intentie sau imaginatie: lumea noua, individual si colectiv. Daca pana acum ne-am mai permis luxul de a consuma energie in directii “cerute” de mintea si egoul nostru, de acum invatam cum sa cream in perfect acord cu inima noastra, aliniati la vibratia iubirii. Altfel spus, vom pastra ceea ce facem din iubire, ceea ce ne place si alegem din bucurie, iar restul de dizolva. Acum cream o lume noua, interioara si exterioara, pe principiul iubirii si increderii absolute. Si cand facem asta, totul se materializeaza instant. Ceea ce inainte parea o teorie frumoasa, acum vedem cu claritate in realitatea noastra: “ce e in interior, e si in exterior”.
Intre timp, e necesar sa permitem reziduurilor metabolismului vechilor principii sa fie eliberate. In loc sa cautam tot felul de retete minune pentru somn, e mult mai de folos sa PERMITEM, sa fim in acceptare, sa dam voie. Si sa ascultam de corpul nostru, el ne vorbeste acum mai pe intelesul nostru, cu “voce” tare.
De asemenea, e necesar sa fim prezenti, sa ne observam atent, sa observam realitatea interioara, dar si pe cea exterioara, fara judecati, ci cu ochi neutri. Cu curiozitatea copilului care abia asteapta sa vada ce urmeaza, fara a avea asteptari.
Totul e nou. Da, da, inclusiv programul de somn. :) Daca traiesti ceva din ce am scris mai sus, cred ca esti pregatit pentru a trece la nivelul urmator al Constiintei. De fapt, ai trecut deja, acum e nevoie doar sa dai voie tuturor structurilor tale sa-l asimileze. Si sa primesti cu bucurie tot ce esti Acum.
Sursa:dr.Nicoleta Svârlefus

Niciun comentariu: