Fiecare are steaua sa!

21 februarie 2015

Reinventarea!
Uita-te la viata ta, la lucrurile care-ti plac si la cele care nu-ti plac, in legatura cu realitatea ta curenta. Vrei sa-ti schimbi intreaga viata? Uneori ne simtim blocati si avem nevoie doar de un pic de schimbare in perspectiva pentru a incepe sa schimbam realitatea noastra in ceva ce suntem incantati sa experimentam.
Pentru a face asta e nevoie sa schimbam ceva. Daca continui sa faci acelasi lucru, dar astepti rezultate diferite, atunci te confrunti cu definitia nebuniei, potrivit lui Albert Einstein. Deci, ce este acel ceva de care avem nevoie pentru a schimba?De multe ori, raspunsul la intrebarile vietii sunt continute in opusul lor. Ce vreau sa spun prin asta este ca trebuie sa-ti muti atentia de la ceea ce ai facut mereu si sa te uiti la actiunea opusa. Daca continui sa faci acelasi lucru, atunci vei continua sa primesti in viata acelasi lucru.Schimbarea gandirii va functiona in directia schimbarii vietii tale, insa pentru a-ti schimba gandirea, adesea trebuie sa-ti deschizi mintea catre noi idei si concepte, care sunt atat de mult in afara realitatii tipice, incat pot parea ciudate si inconfortabile.A fi inconfortabil, sau senzatia de incomod, este adesea rezultatul de ricoseu in fata unuia din peretii cutiei tale mentale. Vrem sa crestem, sa ne extindem constiinta, sa ne realizam visele si sa devenim mai spirituali, insa pentru a face acest lucru trebuie sa ne redefinim si sa eliminam cutiile noastre mentale.Deci, ca o practica, spune-i vocii tale interioare sa asculte ceea ce am sa spun, respira si simte ce inseamna ideea. Pretinde pentru o clipa ca ESTE adevarat, astfel incat sa poti experimenta impactul acestei noi idei in viata ta.
Prezentul nu este rezultatul trecutului, iar viitorul nu este rezultatul prezentului.
Daca doresti sa-ti schimbi intreaga viata, poti decide in acest moment sa fii o persoana diferita. Poti incepe chiar acum sa fii 100% noua persoana care iti doresti sa fii si sa sa maifesti viata pe care acea versiune a ta o are. Literalimente o FALSIFICI pana cand vei deveni asta.Acum, acest lucru poate suna greu pentru tine. Daca este asa, este in regula sa-mi permiti sa-ti dau cateva trucuri care te pot ajuta sa iti mentii noul sine.
1. Realitatea fizica - Un lucru pe care il poti face este sa schimbi realitatea ta fizica. Ia-ti un nou set de haine, redecoreaza, reorganizeaza, sau revopseste. Refa realitatea ta fizica pentru a-ti aminti de noua vibratie in care intri, ca persoana.Transforma realitatea fizica prin punerea de imagini, cristale, afirmatii inspirationale in spatiul de acasa sau de la lucru pentru a ajuta la stabilizarea si solidificarea noului tu. Elimina din realitatea ta tot ce nu se mai aliniaza cu noua ta viata, cat mai curand posibil.
2. Oamenii. Spune-le celor mai apropiati oameni despre cine devii acum. Cere-le ajutorul, in timp ce tu practici in fiecare zi, fiind noul tau sine. Cere-le sa te imputerniceasca si sa te sustina in crestere si arata-le ca esti diferit/a in fiecare zi prin intermediul actiunilor tale, si sustine-i si pe ei in propria lor crestere. Daca vrei ajutor, ajuta, este felul in care universul functioneaza cel mai bine.
Oamenii devin accidental folositori pentru noi fiind ceea ce isi amintesc despre noi, si uneori ajuta cutiile in a ne tine din crestere.
3. Trecerea la o cronologie alternativa. Daca iti doresti sa iti schimbi realitatea, trebuie sa ii permiti sa se schimbe. Schimba noul tau focus, momentul tau prezent, reactia ta noua la acest articol, si apoi vei incepe sa vezi in fiecare zi dovada ca realitatea ta este diferita. Cand te schimbi tu insuti, oamenii din jurul tau vor incepe sa se schimbe - sprijina-le schimbarea cu iubire si incurajare.
4. Traieste noua ta viata! Cu cat iti vei schimba atentia si te vei concentra in a fi noul tu, cu atat mai repede realitatea ta va incepe sa arate si sa se simta diferit. Cel mai important lucru pe care l-am facut pentru a-mi schimba viata este sa fiu eu insumi, curat/a si nefiltrat/a. Meriti cea mai buna viata, si tu esti cel /cea care te poate descatusa chiar acum, si sa incepi sa fii tu real/a.
Pentru un Acum mai bun!
Renee

2 comentarii:

Blogul lui Jeny spunea...

Bine te-am regasit draga prietena. De mult tare nu am mai intrat pe blog, dar ma gandeam deseori la tine. Si asta poate pt ca am incercat sa intru intr-o lume noua, Mai vb.Te imratisez.

MEG55 spunea...

Bine ai trecut pe aici!Daca ai reusit sa intri in lumea pe care ti-ai dorit-o te imbratisez cu mare drag si te mai astept.Sa ai numai clipe senine in viata ta!