Fiecare are steaua sa!

28 ianuarie 2015

Anul tuturor implinirilor!Accept ca Divinitatea sa se ocupe de: sanatatea ,bunastarea,bucuria ,fericirea ,prosperitatea ,gloria mea si a familiei mele.Fac acesta cerinta in virtutea faptului ca Divinitatea creeatoare....., se ocupa neincetat de starea noastra de bine,de drumul nostru,de sufletul nostru,de visele noastre!
A accepta este un act de curaj. A accepta că lucrurile pot sta și altfel decât au fost, a accepta că te poți rupe de trecut, de un mod de a fi, de a iubi, de a-ți place să faci lucrurile.
Deși pare cel mai simplu lucru din lume, nu este ușor deloc. Luați o temă din viața voastră și spuneți cu toată tăria “aleg să trăiesc situația X în care mă simt fericit” și apoi observați câte lanțuri emoționale, nostalgii, gânduri vinovate vă țin încă legați de acel trecut. Trecut care nu mai există decât la nivel biochimic. A spune “da, accept să fiu fericit în situația X” este un act de mare curaj și de o imensă voință.
Despre aceasta ne vorbește Venus în Pești, de astăzi. Tehnic, Venus traversează trei faze interesante:
- Faza I (cca 30 ian): cuadratura cu Saturn (din Săgetător), care este o fază de desprindere, de retezare a stringurilor emoțional - afective care încă ne țin prizonieri într-o situație de viață anume (reală sau imaginară). Vedem care este șmecheria și lucrăm chirurgical: cuantic, emoțional, fiecare cu ce tehnici cunoaște.
Merg la controlul periodic stabilit in data de 02,02.2015 cu sufletul deschis si cu starea emotionala.....,ca totul este bine,ca sanatatea mea este in parametrii normali si asa va fi mereu de aici incolo,pina ce voi fi chemata la baza.Accept sa fiu fericita,multumita,sanatoasa in casa si familia mea iubita.Toti membrii familiei mele de suflet ,sa fie in bunastare,multumiti,sanatosi,fericiti si sa-si implineasca toate visele!
-Faza II (cca 1 feb): Vis cu ochii deschiși, conjuncția cu Neptun, planeta visului și a idealismului. Am curaj să visez, să plec într-o călătorie emoțională spre ceea ce m-ar face pe mine cu adevărat fericit, independent de experiențele mele anterioare? Amintește-ți că “nothing happen unless first a dream” (nimic nu se întâmplă fără să aibă la bază un vis). Cu ochii deschiși, dar mintea pierdută într-un spațiu atemporal îmi pun întrebarea aia sinceră “cum ar fi să fiu fericit...?” Ca un scenarist care creează o poveste cu happy end, sunt invitat să scriu despre visul meu.Anul acesta se implineste visul meu-sanatatea mea si a familiei mele este buna si foarte buna,casa mult visata se va finaliza impreuna cu gradina multvisata si vizualizata imaginar in ultimii doi ani.
-Faza III (cca 23 feb): întâlnirea cu Marte. Aici n-are sens să vă povestesc ce se întâmplă când Venus și Marte se întâlnesc, mai ales în semnul aprig al Berbecului... Dar se întâmplă; mai ales dacă ne-am pregătit înainte. Aici se acționează, se îndrăznește, se experimentează. Este o primăvară a dorințelor, a relațiilor, a acțiunii pentru a fi fericit și a-ți lua ce este al tău.Anul acesta voi finaliza toate documentele privind proprietatile si banii meritati, obtinuti in urma muncii mele impreuna cu familia si se va concretiza visul meu de a fi prezenta la toate evenimentele frumoase , ce se vor petrece in familia mea in urmatorii treizecisicinci de ani de aici incolo!Este posibil să ne vină să plângem din orice, să ne apuce melancolii aiurea sau stări nedefinite. Toate emoțiile posibile ies la suprafață, pentru a fi eliberate. E de bine... Eliberarea!
Te invit, deci, la acceptare. Nu la acceptarea aia bovină, propăvăduită de toate religiile mântuitoare, prin care suntem invitați la suferință și martiraj, ci la acceptarea constructivă a faptului că lucrurile pot sta și altfel. A constatării faptului că poate tu, acum, nu trăiești visul tău, ci visul altuia. Și a accepta decizia unei schimbări.
Așadar, te invit, dragul meu coleg și zeu, să îți trăiești visul. Să fii cum vrei tu, să experimentezi ce stare vrei tu, dar să fie visul tău, filmul tău, scenariul tău. Succes, 4 mari zei stau și veghează acum ca acest lucru să se întâmple!Accept toate bucuriile,toate implinirile,toate visele ce devin realitati,toate momentele si clipele fericite din viata mea si a familiei mele iubite!


Un comentariu:

Vasile Rosciuc spunea...

Buna ziua. Un material interesant ce deschide calea spre studiu si meditatie. Nu prea am fost preocupat sa ma gandesc la modul in care-mi traiesc fericirea, totul era ceva ce mi se parea normal si firesc pana in momentul in care viata mi-a dat o palma si-a intors foaia, din punctul de vedere al sanatatii ( al familiei si personale) Abia atunci realizezi ca cea mai importanta componenta a unei vieti tihnite si fericite este sanatatea.Daca nu te simti sanatos n-ai cum sa fii fericit si totul pleaca de la modul in care-ti vizualizezi sanatatea si reactiile tale constiente sau mu la boala.
Sper ca 2015v sa fie un an bun in care sa pot sa ma simt fericit si acest lucru il doresc tuturor oamenilor.Multumesc pentru articol si va doresc un weekend minunat, plin de inspiratie.