Fiecare are steaua sa!

24 decembrie 2014

A sosit si Craciunul !Caldura mare...., e semn ca sau schimbat polii,dar oare de ce nu se schimba si sarbatorile?!Pe la sfirsitul lui septembrie era frig cu ninsoare si taman atunci trebuia sa vina si Craciunul.Astazi in ajunul Nasterii Mintuitorului, sunt 16 grade in termometre,pasami-te ca nu mai doreste Mintuitorul sa-i  fie asteptata nasterea intr-o iesele...., ci poate pe o plaja insotita. 

Noi suntem datori conform traditiilor sa-l asteptam cu drag cu sufletele luminate si cu mare bucurie strinsi in jurul mesei,sa-i colindam si sa-i pretuim sosirea in lumea noastra.Cu toate cele bune eu va doresc liniste sufleteasca ,sanatate ,bucurii ,multumiri si sa ne auzim si la anul pe vremea aceasta.

  • Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!
  • Crăciun fericit, suflete curate, mese bogate, păhărele cu mărgele, să tot ciocneşti cu ele! La mulţi ani!
  • Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiţi în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveţi în viaţă. La Mulţi Ani cu sănătate!
  • Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!
  • L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe, cu un sac mare în spate, să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!
  • Pe la geamuri cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, iar bradu-i la locul lui, moşul e la treaba lui, să ne fie nouă bine, iaca şi Crăciunul vine! Crăciun Fericit!
  • Moş Crăciun bate la uşa, scoate mâna din mănuşa şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc, să vă umple de noroc! Inchei cu: Traiesc si asta imi ocupa tot timptl!

Un comentariu:

Vasile Rosciuc spunea...

Sarbatori fericite. Noul An sa va aduca multa sanatate, bucurii, prosperitate si fericire.
LA MULTI ANI!