Fiecare are steaua sa!

13 mai 2013

Dragostea nu are virsta........,nici limite!Faptul ca are 106 ani nu a impiedicat-o sa se indragosteasca si sa cucereasca un barbat cu 33 de ani mai tanar. Marjorie Hemmerde l-a intalnit pe Gavin Crawford, 73 de ani, in urma cu trei ani, intr-un azil din Australia, iar in prezent se bucura impreuna de fiecare clipa, deoarece stiu bine ca "viata e scurta", comenteaza Huffington Post.
Niciunul dintre cei doi nu a fost casatorit, iar Gavin marturisteste ca a meritat sa astepte dragostea adevarata pana la aceasta varsta. Cu ce l-a cucerit Marjorie? Cu pofta sa de viata si cu simtul umorului.
"Marjorie este foarte sociabila si ii place sa vada partea buna a lucrurilor. Este o fire vesela si radem mult impreuna. Am realizat amandoi ca viata este prea scurta pentru a nu ne bucura de ea", spune Gavin Crawford. In ciuda sentimentelor care ii unesc, cei doi nu vor ajunge in fata altarului. Cea care se opune este Marjorie, explicand cu umor: "Inca ma simt iresponsabila. Imi place sa traiesc in pacat".Da....,viata este scurta tare,parca ai mirosi o floare!

Niciun comentariu: