Fiecare are steaua sa!

20 martie 2013

Echinoctiul de PRIMAVARA..!

Dupa „Mărțișor”, „Babe” și „Mosi”, după "zăpada mieilor", când calendaristic deja am pășit în anotimpul primăverii deși luna martie se dovedește a fi destul de capricioasă, ne apropiem de momentul echinocțiului de primăvară, ce marchează începutul primăverii astronomice. Echinoctiul de primavara se produce  astazi  20 martie  la ora 13.02, când longitudinea astronomică a acestuia revine la valoarea de zero grade.
Primavara este in aer. La fel si dragostea si bucuria de a trai. Primavara, cand avem totul sau nimic si incepem sa credem din nou in minuni, in renastere, sa credem si in noi inceputuri. Inceputuri nu doar pentru natura, ci si pentru relatiile de dragoste, pentru apetitul nostru de a trai... Haideti sa serbam venirea noului anotimp , aducand primavara si dragostea cat mai aproape de sufletele noastre.
-“Niciodata sa nu tai un copac in timpul iernii. Niciodata sa nu iei o decizie negativa in timpul josnic. Niciodata sa nu iei cele mai importante decizii ale tale cand esti in cea mai proasta stare de dispozitie. Asteapta. Ai rabdare. Furtuna va trece. Primavara va veni." (Robert Schuller)
-“Nu iubi primavara, ci infatisarea unei anumite flori in care primavara s-a inchis. Nu iubi dragostea, ci pe cel in care s-a intrupat dragostea”. (Antoine de Saint Exupery)
-“Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare. Iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul...” (Octavian Paler)
-“Este un lucru atat de mic sa te fi bucurat de soare, sa fi trait lumina primavara, sa fi iubit, sa fi gandit, sa fi facut…” (Matthew Arnold)
-“Primavara trece si fiecare iti aminteste de propria inocenta. Vara trece si fiecare isi aminteste de propria exuberanta. Toamna trece si fiecare isi aminteste de propria adoratie. Iarna trece si fiecare isi aminteste de propria perseverenta” (Yoko Ono)
-“A cunoaste. A iubi.Inca-odata, iar si iara,a cunoaste-nseamna iarna,a iubi e primavara.” (Lucian Blaga)
-“Pamantul ma invata sa uit de mine precum zapada topita isi uita viata. Pamantul ma invata renuntarea precum frunzele care mor toamna. Pamantul ma invata curajul precum arborii care stau verticali si singuri. Pamantul ma invata regenerarea precum samanta ce creste primavara”. (William Alexander)
-“Vine primavara?, a intrebat. Ce este primavara?….Este soarele stralucind peste ploaie si ploaia cazand peste razele soarelui". (Frances Hodgson Burnett)
-“Este febra primaverii. Acesta ii este numele. Iar atunci cand te cuprinde, iti doresti – nu stii de fapt ce iti doresti - insa simti pur si simplu o durere in inima, iar lucrul acesta ti-l doresti. (Mark Twain)
-“Primavara este cand iti vine sa fluieri chiar daca pantofii iti sunt plini de namol”. (Doug Larson)
-“Diferenta dintre o arma si un copac este diferenta de tempo. Copacii explodeaza in fiecare primavara.” - (Ezra Pound) 
-“Iubirea este floarea vietii si infloreste neasteptat si fara nicio lege si trebuie adunata acolo unde este gasita, bucurandu-te de ora scurta a duratei sale.” (D.H.Lawrence)
-“Oamenii ma intreaba ce fac iarna cand nu joc baseball. O sa-ti spun ce fac. Ma holbez pe fereastra, privind afara si asteptand primavara.” (Rogers Hornsby)
-“Este conceput sa iti franga inima... Jocul incepe primavara, cand totul este iarasi nou, si continua vara, umpland dupa-amiezele si serile si apoi, imediat ce ploaia racoroasa vine, se opreste si te lasa sa infrunti toamna singur”. (A. Bartlett Giamatti)
-"Primavara se afirma in modul ei personal , atat de zgomotos si limpede incat gradinarul pare sa fie doar un instrument, iar nu compozitorul." - Geoffrey B. Charlesworth
-"Primavara este recunoscuta mai curand de plante decat de oameni." (proverb chinezesc)
-“O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara”. (proverb suedez)
-“Timpul primaverii este timpul meu, este timpul tau, este timpul nostru deoarece timpul primaverii este timpul iubirii. Traiasca dulcea dragoste! - E.E. Cummings
-“Era cel mai grozav timp, cel mai prost timp, era varsta intelepciunii, era varsta prostiei… era primavara sperantei, era iarna disperarii… pe scurt, perioada era pana acum la fel ca perioada prezenta.” - Charles Dickens
-“Cand vine primavara, iarba creste de la sine.” - Tao Te Ching
-“Putina nebunie primavara prieste chiar si unui Rege.” - Emily Dickinson

 
 
 


3 comentarii:

VioletaS spunea...

Si uite cum tacerea iernii se transforma in muzica, izbanda si culoare.

Anonim spunea...

You can easily program your NFC chips to perform particular
functions such as:. Equipped with the latest 3rd generation Intel
Core series processors, a wide selection of ports, and up to 15 hours of
real-world battery life, the T430 is one of the best
business notebooks of 2012. For additional information you can get additional at website.my web page :: samsung galaxy s3

Anonim spunea...

Decide what you want in terms of features, processing power, memory and hard
drive capacity, never forgetting graphics cards, size and quality of display and the weight and battery life.
Here are just a few examples of the kinds of meditation we can experience:.
Sources demonstrate that this newly designed solution
designed to offer a streamlined framework for enterprises to unfurl mobile apps
for Blackberry Play - Book tablet users within the
organization.

Also visit my blog post blackberry playbook review