Fiecare are steaua sa!

25 februarie 2013

Puterea subconstientului!Folositi-va de puterea subconstientului
1. Hotarati-va sa deveniti prosperi cu ajutorul subconstientului dumneavoastra.
2. Daca veti munci pana la epuizare ca sa castigati bani multi doar prin munca bruta riscati sa va consumati prematur. Nu este nevoie sa va epuizati sau sa luptati din greu, fizic vorbind, pentru a atinge starea de prosperitate, daca intelegeti mecanismele.
3. Prosperitatea este intai de toate un prototip mental. Fixati acest prototip adanc la nivelul subconstientului.
4. Majoritatea oamenilor se zbat in lipsuri pentru ca nu stiu sa aplice legile mentalului in viata de zi cu zi.
5. Repetati cuvantul "prosperitate", calmi si concentrati, timp de cel putin 5 minute in fiecare zi, intr-o stare de relaxare profunda si de meditatie. Aveti incredere, subconstientul va materializa aceasta sugestie astfel incat sa va indeplineasca dorinta.
6. Sentimentul de prosperitate atrage, prin rezonanta, prosperitatea. Nu uitati niciodata acest lucru.
7. Este esentiala armonizarea intelectului cu subconstientul, pentru ca subconstientul accepta tot ceea ce simtiti ca este real, ideile dumneavoastra dominante. Cultivati cu grija doar ideea de abundenta si urmariti sa nu dati atentie lipsurilor.
8. Pentru a evita un conflict intre dorinta si realitate, folositi sugestia urmatoare: "Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai prosper".
9. Repetati cu perseverenta cuvintele: "Veniturile mele cresc in fiecare zi, am din ce in ce mai mult succes".
10. Nu mai folositi exprimari de genul: "Nu avem nimic", caci in acest fel nu faceti decat sa va agravati lipsurile.
11. Depuneti in subconstient ganduri de succes, prosperitate, abundenta. Mai devreme sau mai tarziu efectele vor deveni vizibile.
12. Urmariti sa nu permiteti revenirea gandurilor pesimiste si sa nu negati ceea ce ati afirmat cu putin timp inainte pentru a nu neutraliza rezultatul final asteptat.
13. Mentalitatea dumneavoastra gresita constituie cauza reala a starii materiale dificile in care va aflati. Fiti increzatori. Oricand subconstientul va poate revela o idee care sa valoreze milioane.
14. Invidia, gelozia si critica sunt tot atatea piedici care trebuie eliminate. Urmariti sa va bucurati de fericirea si prosperitatea celor din jurul dumneavoastra.
15. Orice obstacol in calea afirmarii dumneavoastra isi are radacinile in minte. Impacati-va cu dumneavoastra insiva si chiar cu cei mai norocosi decat voi; astfel veti reusi sa eliminati treptat toate obstacolele.
Descoperiti drumul catre abundenta !
1. Fiti indrazneti si solicitati dreptul la o viata prospera. Subconstientul se va supune acestor sugestii.
2. Nu va multumiti sa traiti la limita saraciei. Cereti inteligentei infinite mijloacele necesare pentru a face ceea ce doriti in orice moment. Descoperiti tezaurul imens ascuns la nivelul subconstientului.
3. Cat timp banii circula liber in viata dumneavoastra inseamna ca sunteti sanatosi din punct de vedere economic. Considerati banii ca fiind asemanatori cu fluxul si refluxul marii, mereu ritmic si constant. Caci atunci cand marea se retrage sunteti siguri ca ea va urca din nou.
4. Aplicand legile subconstientului, veti putea obtine intotdeauna suma de bani de care aveti nevoie, indiferent pe ce cale va vor veni acestia.
5. Unul din motivele pentru care multi oameni se zbat in lipsuri este faptul ca ei condamna banii. Ceea ce condamnati se indeparteaza de voi.
6. Nu faceti din bani un idol. Ei nu reprezinta decat un simbol. Amintiti-va ca adevaratele comori se afla in spiritul dumneavoastra. Sunteti aici pentru a trai echilibrat - deci trebuie sa aveti la dispozitie doar bunurile materiale de care aveti nevoie cu adevarat.
7. Banii nu reprezinta adevaratul scop al existentei. Cautati sa atingeti prosperitatea, bucuria, calmul launtric si dragostea pentru toate fiintele. Subconstientul va va oferi toate aceste calitati in armonie cu legile divine.
8. Saracia nu constituie o virtute si un motiv de lauda, ci o boala a spiritului. Trebuie sa va purificati mentalul de gandurile negative care dau nastere acestei stari penibile.
9. Aceasta existenta nu v-a fost data ca sa traiti intr-o cocioaba, nici sa va imbracati in zdrente sau sa va fie foame mereu.
10. Nu spuneti niciodata: "banii sunt murdari" sau "ii dispretuiesc". Ceea ce criticati se indeparteaza de voi. Nici-un lucru nu este bun sau rau, ci orientarea pe care i-o dati il face sa fie astfel.
11. Repetati frecvent: "Banii sunt utili. Ma folosesc de ei cu intelepciune, in mod constructiv si judicios. Ii daruiesc cu bucurie, iar ei imi sosesc multiplicati de mii de ori."
12. Banii nu sunt cu nimic mai prejos decat cuprul, plumbul sau fierul din minereurile pamantului. Cu adevarat rea este ignoranta si folosirea cu perversitate a puterilor subconstientului.
13. Daca va construiti o imagine mentala clara a ceea ce doriti sa obtineti raspunsul subconstientului si deci indeplinirea dorintei nu va intarzia sa apara.
14. Incetati sa tot cereti fara a da nimic in schimb, caci nici-un lucru nu este gratuit. Pentru a primi trebui sa oferiti. Chiar si in cazul in care lucrati cu subconstientul, trebuie sa fiti plini de daruire si sa folositi concentrarea mentala de care dispuneti in slujba idealurilor dumneavoastra.
preluat din... "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy  

Niciun comentariu: