Fiecare are steaua sa!

20 februarie 2013

Pentru ca e miercuri!

La intrarea in rai
La intrare in rai se intalnesc 3 persoane: un American , un Italian si un Român…
Romanul il intreaba pe American :
- Tu de ce ai murit?
-Pai mi-am cumparat un ford mustang ultimul tip de 90 mii de dolari am bagat viteza si la prima curba am intrat intr-un copac ….
Italianul:
- Eu mi-am luat Ferrari enzo ,200 mii de euro , am bagat viteza am iesit din prima curba am cazut intr-un rau si uitati-ma aici…
Românul:
-Aaa… EU mi-am luat Dacia Logan ultimul tip , 10 mii de euro , am bagat tot salariul in rate si am murit de foame….
Pe un drum de ţară – o procesiune funerară.
La un hop, alunecă mortul din coşciug şi rămâne în mijlocul drumului. Zdrobiţi de durere şi de niscai vodcă, oamenii n-au observat şi au mers mai departe.
După o vreme, trece pe aceleşi drum un tractorist beat şi calcă peste mort. Fara sa-si dea seama ca mortu’ era mort dinainte de a-l calca el, tractoristul s-a speriat şi l-a aruncat pe răposat în lac.
Pe lac nişte braconieri pescuiau cu dinamită. După o explozie, iese mortul la suprafaţă. Speriaţi, braconierii îl iau şi-l aruncă pe fâşia de pază a grănicerilor.
Grănicerii, când l-au văzut, l-au somat, au tras un foc de avertisment, dupa care l-au gaurit cu o salvă de gloanţe. Se apropie ei, se uită la el şi unul zice:
- Aoleu! Ăsta nu-i infractor, ăsta-i nea Spirache d-aicea din sat! S-a-mbătat ca porcu şi o fi adormit pe fâşie. Hai să-l ducem la spital. După o operaţie de două ore, iese doctorul şi le zice făcând un gest obosit din mană:
- Aţi avut noroc, a scăpat! O să trăiască !
Incendiu la spital
Incendiu mare la un spital. Ca de obicei, sosesc operativ SMURD-ul și pompierii. Acționează organizat, se luptă cu flăcările, dar îşi fac treaba profesionist, sting incendiul și intervin pentru salvarea persoanelor aflate în pericol. La urmă, șeful formației raportează managerului de spital:
- Domnule doctor, operaţiunea a fost încheiată cu succes, au fost salvaţi aproape toţi, doar la subsol, din cele trei persoane inconștiente găsite acolo, doar două am reuşit să le resuscităm, una… din păcate, a murit. Ne pare rău..
Doctorul:
- Bai, sunteti nebuni? La subsol se află morga!
Vizita neanuntata
O soţie vine acasă cu o zi mai devreme după ce fusese plecată într-o călătorie de afaceri şi deschide încet uşa de la dormitor.
De sub pătură ea vede ieşind patru picioare în loc de două. Se întinde după bâta de baseball şi începe să lovească cu sete pătura. După ce oboseşte se duce în bucătărie să se răcorească cu un pahar de vin. Când intră în bucătărie îl vede pe soţul său liniştit, citind o revista:
- Bună dragă! Bine ai venit! Vezi că părinţii tăi au venit în vizită şi i-am lăsat să stea în dormitorul nostru. I-ai salutat şi tu?
Politia in trafic
Mă simt ca în Scufiţa Roşie de fiecare dată când mă opreşte Poliţia:
– De ce ai roţile aşa mari?
– De ce ai jantele aşa late?
– De ce ai toba aşa zgomotoasă?
– De ce ai folie aşa neagră?
O bătrânică merge la pescărie.
- Domnu’, e proaspăt peştele?
- Păi nu vedeţi că este viu, cum să nu fie proaspăt ?!
- Bine, bine, maică… răspunde baba… vie sunt şi eu…
Niciun comentariu: