Fiecare are steaua sa!

11 ianuarie 2013

Programul " SENIOR" pentru PENSIONARIEști un cetățean pensionar bolnav și guvernul spune că nu există nici o îngrijire medicală la domiciliu disponibila pentru tine, dupa 40 de ani in care ai achitat impozite si taxe.
Deci, ce faci?
Planul nostru pentru pensionarii de 65 ani sau mai în vârstă  este: vi se da o armă și 4 gloanțe.
Vi se permite să trageti in patru politicieni alesi aleeatoriu .
Desigur, acest lucru înseamnă că veti fi trimis la închisoare, dar aveti avantajul ca veți primi trei mese pe zi, un acoperiș deasupra capului, incalzire centrala, aer conditionat si tot suporul de îngrijire a sănătății de care ai nevoie!
Aveti nevoie de dinti noi? Nici o problemă. Nevoie de ochelari? Asta-i grozav.
Aveti nevoie de un nou șold, genunchi, rinichi, plamani sau inima? Sunt toate acoperite.
Ca un bonus, copiii dvs. pot veni in vizita la dumneavoastră la fel de des cum o fac acum.
Și cine va plăti pentru toate astea? Este același guvern care tocmai ti-a spus că nu își poate permite sa te ingrijeasca dupa ce ai platit 40 de ani taxele catre stat.
Și poți să scapi de 4 politicieni inutili, si in plus, pentru că ești un prizonier,nu trebuie să mai plătesti taxe pe venit.Este aceasta o țară mare, sau ce? !

P.S.Am primit acest program prin email.Nu fac parte din categoria de virsta cuprinsa in program,dar ma gindesc.....,ca daca ar fi dispusi  doar  15o de seniori din aceasta tara sa faca parte din program, ar eradica substantial  numarul incompetentilor si carieristilor din rindul politicienilor.Asta avind in vedere ca fiecare din cei 15o de seniori ar mai rata  cite-o tinta .Odata cu politicienii plecati ,am scapa  pe putin  de cite 3-5 persoane  parvenite pentru fiecare politician , care traiesc pe linga ei si capuseaza  banii  strinsi din taxele si impozitele platite de noi .Start la ...,Programul "SENIOR" pentru PENSIONARI !

Niciun comentariu: