Fiecare are steaua sa!

25 ianuarie 2013

Malpraxis bisericesc: Preoti dati in judecata pentru ca nu au scos dracii din casa !


Un avocat din Arges a dat in judecata cinci preoti, pe care ii acuza de inselaciune, deoarece slujbele pe care acestia i le-au facut n-au avut niciun rezultat, dracii continuand sa zburde nestingheriti prin casa.
Intreg scandalul ar fi pornit de la zgomotele ciudate din casa si chiar de la unele aparitii stranii pe care avocatul Madalin Sorin Vicentiu Ciculescu le-ar fi simtit, scrie Evenimentul Zilei.
Avocatul s-a gandit sa ceara sprijinul preotilor pentru a-si purifica apartamentul din Pitesti. Initial, a apelat la doi preoti din parohia sa, dupa care a cerut si ajutorul staretului Schitului din Trivale, Gherasim, dar si preotului paroh de la Manastirea din Tutana.
Cum nici slujbele tinute de acestia din urma nu au dat roade, avocatul s-a considerat inselat de oamenii Bisericii si i-a dat in judecata.
La pachet cu cele patru fete bisericesti, in plangerea penala facuta de avocat a intrat si IPS Calinic, tocmai pentru ca el este sef peste toti si trebuie tras la raspundere pentru nereusitele supusilor sai, acuzati de un fel de "malpraxis bisericesc".
Comentarile....,va apartin!
 


Niciun comentariu: