Fiecare are steaua sa!

10 ianuarie 2013

Casuta de pe tricicleta!

Cea mai usoara casa - o cari dupa tine, pe tricicleta (Galerie foto)


Arhitectii chinezi s-au gandit cum ar putea sa ajute oamenii sa aiba o casa cat mai mica si mai ieftina, care sa ocupe putin spatiu si, in acelasi timp, pe care sa o ai mereu aproape de tine.Astfel, ei au construit o casuta care sa poata fi purtata pe o tricicleta, potrivit Business Insider. Ea este creata din polipropilena, un plastic foarte rezistent.Apoi, este asamblata pe remorca unei triciclete. Facilitatile includ o chiuveta, un aragaz, cada de baie si butoi cu apa.
In aceasta poza se vede structura casei.


Toata mobila se poate transforma. Patul devine masa, iar dulapiorul o banca pe care sa stai.
Chiuveta, cada de baie si aragazul se pot micsora si pot fi stocate in peretele din fata al casei.

Exista chiar si spatiu de stocare. De exemplu, aici poti sa tii cartile si farfuriile.

Tot cu ajutorul tricicletelor pot fi carate si gradini si terase pentru acest tip de casa, iar fanii acestui tip de locunta pot crea mici comunitati.

P.S.Aceasta casuta este buna vara pentru vacanta.In iernile de pe la noi...., nu ii vad eu pe chinezi sa locuiasca in asemenea casuta ! Ideea este ca au imaginatie si fac orice este posibil.E placuta,fiindca nu te ploua si nu te bate vintul.Ma si imaginez intr-o astfel de casuta..., pe malul unui riu la poalele unei paduri de brad.Superba..., pentru persoanele minione, asemenea chinezilor,ca cei de 100-150 de kg. nu stiu daca vor incapea in aceasta casuta !Woow !

Un comentariu:

Vasile Dumitru spunea...

Fascinant! Pe timp de vara ar fi o minunatie, un tur prin tara!