Fiecare are steaua sa!

24 decembrie 2012

Profetii surprinzatoare pentru 2013 !Din punct de vedere astrologic, anul 2013 va sta sub semnul "razboiului cu parazitii de la toate nivelurile", conform presedintelui Asociatei Astrologilor din Ucraina, Elena Kalantarova. Aceasta, impreuna cu colegii sai, au creionat prognozele astrologice pentru anul ce sta sa vina.
2013 este "anul Sarpelui, o perioda careia ii sunt caracteristice jocurile din spatele culiselor, negocierile secrete si rasturnari senzationale de situatie, noteaza Blitz.
Intersanti au fost anii 1905, 1917, 1941 si 1953, care au stat tot sub semnul Sarpelui, cand, printre altele, a murit Stalin, aminteste astrologul din Odessa, Vlad Ross. Tocmai de aceea, daca Vladimir Putin va supravietui politic anului 2013, atunci el va conduce pentru o lunga perioada Rusia.
Ross mai spune ca UE se va stabiliza la anul. Europa va putea sa traga putin aer in piept, cu toate ca euro se va deprecia in raport cu dolarul, precizeaza astrologul.
Anul nu va fi usor nici pentru presedintele SUA, Barack Obama, si nici pentru economia Americii, spun astrologii din Ucraina. China, in schimb, isi va mentine ascensiunea pana in 2016, dupa care va incepe sa cada, spune Kalantarova.
Ross a vazut in stele ca, in 2013, Bashar al-Assad va parasi Siria, unde va fi o schimbare radicala. Astfel, SUA nu vor avea motive sa inceapa un nou razboi in Orientul Apropiat.
Conform astrologului rus, Pavel Globa, care vede lucrurile putin diferit, in 2013 va incepe o criza economica globala ."Criza va fi si nu vom avea unde sa ne ascundem de ea. Va dura pana in 2020 si va cuprinde intreaga lume. Vom avea parte de instabilitate totala, vor exploda bursele, piata ipotecilor. Preturile o vor lua razna", a spus el.
P.S.Indiferent de profetii..., noi stim ca fiecare avem un drum de parcurs,ce se intimpla pe drum , nimeni nu stie !Surprinzator este faptul ca fiecare eveniment are o rezolvare in felul lui.Deocamdata noi trebuie sa fim siguri pe noi si pe sentimentele noastre,restul vom vedea ce si cum!
Sarbatorile de iarna sa va gaseasca in cele mai bune momente din viata!3 comentarii:

Vasile Dumitru spunea...

Eu cred ca Ion Creanga a fost (si este) cel mai mare prezicator al nostru!
El a zis "mai sarac si mai amarat ca acum n-am fost niciodata"!
Se aplica si anului viitor, din pacate!Vasile Dumitru spunea...

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

MEG55 spunea...

Buna seara,de Craciun!Sa fie sanatate...,ca o scoatem noi la capat,indiferent de pereviziunile scepticilor !