Fiecare are steaua sa!

20 decembrie 2012

21 decembrie 2012,o zi magica !
Aspectele astrale sugereaza un drum constant spre un nou ciclu, spre o noua etapa in care trezirea constiintei poate ca nu va fi doar o vorba, ci un fel de a redobandi echilibrul si armonia cu care am fost trimisi pe acest pamant. Am fost creati ab initio de Divinitate, dar suntem, la randul nostru, zi de zi, creatori ai propriei vieti. Ar merita sa incercam sa ne armonizam pe noi insine, pe noi in relatie cu lumea, sa inlocuim nelinistea si stresul cu dragostea, compasiunea si tandretea, gandindu-ne ca, la capatul drumului ne asteapta un alt inceput, mai frumos decat am fi putut visa vreodata.Din astral vom fi dirijati sa gindim pozitiv,sa ne indreptam toate gindurile spre lumina,spre binele general,spre iubire,dragoste infinita si pace interioara.2012 a fost si mai este un an al schimbarilor  majore si coincide cu inceputul erei Varsatorului care va dura 2 000 de ani. Contextul astral spune ca, la baza acestor schimbari, se vor afla incercarile noastre, ale fiecaruia in parte, de a cantari trecutul, de a-l intelege, pentru a putea sa evoluam in plan spiritual. Tensiunile, crizele la nivel global, pe care le traversam, sunt semnele acestei zbateri prin care umanitatea incearca sa se desprinda de un fel de a trai care este depasit si defavorabil conditiei umane.
Oamenii  de stiinta stiu ca pe 21 decembrie 2012, Terra se va alinia cu Soarele si cu centrul galaxiei, ceea ce nu se intampla decat o data la 26 000 de ani. S-a mai intamplat in istoria de miliarde de ani a Terrei si, probabil, se va mai intampla. Daca la acest interval de timp, viata ar fi fost distrusa complet, de fiecare data, evident ca nu ar mai fi avut timp, in 26 000 de ani, sa parcurga, iar si iar, aceleasi etape. Nimeni nu poate spune cu certitudine care vor fi consecintele. Frecvent se vorbeste de posibilitatea inversarii polilor.Vom asista cu totii la aceasta trecere si dupa.....,vom fi mult mai siguri pe noi,vom gindi mult mai bine si vom sti cu siguranta ceea ce suntem si ceea ce dorim de la viata.De aceea 21 decembrie 2012,va fi o zi magica,poate la asta sa contribuie si MAGIA CRACIUNULUI !
 
 Timpul nu se termina...,timpul intra intr-o noua dimensiune,spre binele tuturor vietuitoarelor Terrei.


P.S.La  o postare din zilele trecute am spus, ca la noi a venit intii...LIPSA !APOCA fiind aminata sinedie.. Acum stiu sigur ca d-na APOCA, nu mai vrea sa vina in Romania din urmatoarele motive:
-suntem in urma tuturor tarilor cu cel putin 5o de ani ;
-nu avem hoteluri confortabile si luxoase;
-infrastructura lipseste cu desavirsire;
Sa auzim de bine in sanatate si bucurii imense!

Un comentariu:

Vasile Dumitru spunea...

:)
Zambesc, provocat de finalul textului!
Sunt doua variante:
- poate sa vina si toate apocalipsele, gramada, noi vom supravietui, noi romanii, pentru ca suntem SINGURUL popor capabil sa reziste fara apa, fara curent, fara sapun, fara... ;
- varianta doi: mai credibila este ideea ca noi suntem un urias laborator NASA, de aici se va selectiona echipajul spre Marte, 6 ani in intuneric... :))

Buna dimineata!