Fiecare are steaua sa!

26 noiembrie 2012

Rulota,casa viitorului!

Volkner Performance Bus 

interior Volkner Mobil 
interior rulota EleMMent Palazzo 

dormitor rulota EleMMent Palazzo 

sala conferinte rulota lux 
In Romania, putini sunt cei care locuiesc in rulote. O astfel de casa mobila e mai degraba o parte din avutia celor bogati sau adepti ai unui stil de viata excentric, care detin si o casa pe pamant, de cele mai multe ori folosind rulota doar pentru vacante.
In Vest, insa, sunt oameni a caror casa e o astfel de rulota. Adesea, insa, despre ei se spune ca nu sunt de cea mai buna calitate. Bineinteles ca situatia nu poate fi generalizata, existand persoane care pur si simplu adora sa caute si sa gaseasca un loc pentru a parca si a ramane peste noapte. Mereu altul. In plus, si rulotele sunt pentru toate buzunarele.Detine chiar un compartiment secret unde poate fi "parcata" o masina sport, pentru cazul in care intr-o seara n-ai chef sa-ti prepari cina si ai vrea sa mergi la restaurant. Doamne...!Ce mult mi-as dori o astfel de casa pe roti!Asa as scapa de aglomeratia din oras,as merge in locuri numai de mine stiute,unde as putea savura minunatia pe care ne-o ofera natura.In spatiu liber te simti in elementul tau,poti sa-ti faci un program in care sa admiri toate minunatiile din aceasta lume,atunci cind ii ai alaturi de tine doar pe cei dragi sufletului tau! Ce isi mai poate dori un om cind detine o astfel de locuinta?!Doar timp liber, bani pentru combustibil si cele necesare traiului de zi cu zi,desi  natura daca o cinstesi iti poate oferi o parte din aceste trebuinte.Ma gindesc serios in primavara si cred ca voi adopta o viata simpla in mijlocul naturii,poate gasesc pina atunci un sponsor care sa-mi ofere o astfel de locuinta,restul vin de la sine..., daca stii cum sa te gospodareti.Oare se ofera cineva sa-mi puna la dispozitie o astfel de casa?!Cine stie....,UNIVERSUL are cai nebanuite!!Astept ofertele!
Inchei cu-Traiesc....,asta imi ocupa tot timpul

2 comentarii:

Vasile Dumitru spunea...

E o problema majora, parerea mea! Rulota se conecteaza la apa, curent, canalizare!
La noi te poti conecta la gunoaie, eventual!

MEG55 spunea...

Da,dar daca ajungi sa ai o asemenea casa..., poti avea si un generator pentru energie,un bazin special pentru apa..., pe care poti sa-l umpli oriunde exista o sursa de apa potabila,precum "fintina lui Arghezi"!Problema ramine in studiu.Eu mi-as dori o asemenea casa.Pina atunci visez, visele inca sunt pe gratis!