Fiecare are steaua sa!

20 octombrie 2012

LA MULTI ANI,LIVIU-CONSTANTIN !!!Miine se implinesc......,doar noi doi si cei apropiati stiu cite toamne, de cind ai aparut pe acesta lume.Ma bucur pentru faptul ca ai fost si esti un copil cu bun simt si cu cei sapte ani de acasa.Iti doresc sa ai parte si tu de bucurii si impliniri din partea fiului tau si intr-o buna zi sa-mi poti scrie astfel:
"Draga mea Mama,Am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine... si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi.Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscator ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu tolerant, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care ai fost alturi de mine mereu.Iti sunt recunoscator pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca ai avut grija de mine toata viata, iti sunt recunoscator pentru ca iti pasa de viata mea, pentru ca ai mereu o vorba buna pentru mine cand lucrurile merg rau. Iti urez o zi plina de voie buna si sper ca dragostea mea sa iti umple viata la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.
Cu multa dragoste,Fiul Tau!"
Mama iti doreste sanatate maxima,impliniri pe toate planurile si bucurii inmiite alaturi de cei dragi!Niciun comentariu: