Fiecare are steaua sa!

30 octombrie 2012

Apocalipticul uragan SANDY..!


Uraganul Sandy, care poate deveni cea mai mare furtuna din SUA din ultimii 100 de ani, are proportii cu adevarat inspaimantatoare. Imaginile filmate din spatiu arata ce vor infrunta americanii de pe coasta de est.
Aceste material video a fost realizat de NASA, in el putand fi vazut uraganul care se indreapta spre coasta de est a SUA, scrie inquisitr.com. Imaginile au fost derulate la viteza mare pentru ca proportiile uraganului sa poata fi constientizate cu adevarat.
NASA a obtinut acet material cu ajutorul satelitului GOES-14, acesta facand o fotografie a uraganului la fiecare minut.Specialistii se asteapta ca uraganul sa afecteze intreaga coasta de est a SUA. Vantul foarte puternic si ploaia vor crea multe probleme americanilor.
Chiar daca uraganul Sandy face ravagii in Statele Unite, americanii nu au renuntat la simtul umorului si fac fac haz de necaz de "Frankenstorm", mega-furtuna care le-a furat Halloween-ul asa cum Grinch le-a furat Craciunul.
Internautii precizeaza ca "nu e de gluma" cu un dezastru natural, insa posteaza pe retelele de socializare si pe bloguri imagini in care ironizeaza uraganul Sandy si isteria generala creata de mega-furtuna.
Monumentul simbol al Americii, Statuia Libertatii, este tinta ironiilor de pe Internet. Dupa ce a fost inchisa timp de un an de zile, pentru renovari, Sandy a amanat redeschiderea statuii.

Internautii posteaza, pe retelele de socializare, imagini modificate in Photoshop, in care Statuia Libertatii se ascunde de furtuna.

O alta imagine infatiseaza Statuia Libertatii intr-o ipostaza a la "Marilyn Monroe", in care vantul ii ridica fusta.


"Sandy este o femeie cu adevarat rea. Urla cand vine si cand pleaca iti ia si casa", completeaza un alt internaut.


Pagubele imense provocat de uraganul Sandy au determinat autoritățile americane să declare stare de catastrofă la New York și New Jersey. Imaginile postate pe Internet dezvăluie doar o parte din drama prin care trec, de ore bune, milioane de oameni de pe Coasta de Est a SUA.
De aproape 24 de ore, uraganul Sandy, catalogat deja de americani drept cea mai puternică furtună din ultima sută de ani, ține prima pagină a presei internaționale. 16 oameni au murit numai azi-noapte, în SUA și Canada, iar alți 67 și-au pierdut viața în weekend, atunci când Sandy a lovit Insulele Caraibe.

P.S.Oare ce spun specialisrii in asemenea catastrofe?! Apocalipsa a inceput deja in  S.U.A.??!!
mai multe detalii pe:www.evz.roNiciun comentariu: