Fiecare are steaua sa!

23 august 2012

Minuni subterane!

Pestera Fingal este situata in insula nelocuita Staffa din Scotia. Aici exista coloane hexagonale din roca de bazalt.
Coloanele de bazalt hexagonale ale pesterii din Scotia sunt similare cu cele de la Giant Causeway din Irlanda.
Un explorator australian a reusit sa imortalizeze o lume subpamanteana din Thailanda, plina de minuni ale naturii. Imaginile sunt de o complexitate incredibila si culorile ciudatelor structuri sunt create in decursul a milioane de ani.
Fotografii de o frumusete uimitoare au fost luate din pesterile sapate in adancurile Pamantului, caverne pline de apa care sunt strajuite de coloane uriase de roca, potrivit Daily Mail.

Sutele de stalactite care atarna din tavanul pesterilor amintesc de tuburile orgilor bisericesti si nu este nicio exagerare atunci cand aceste locasuri subpamantene sunt asemuite cu niste catedrale.Formatiunile stancoase sunt atat de mari incat exploratorii, in frunte cu australianul John Spies, au patruns cu greu in adancurile pesterilor.


P.S. aici este o lume cu totul aparte,plina de mister ,liniste si minuni care se vad poate o data in viata ,pentru muritorii de rind! Sper ca aici sa nu ajunga niciodata rautatea umana,sa fie oricind aceste oaze de liniste disponibile pentru cei care vor sa se purifice de toate energiile negative.
Inchei cu-Traiesc.....,si incerc sa vad o lume mai buna!

Niciun comentariu: