Fiecare are steaua sa!

4 iulie 2012

Miercurea fara cuvinte(Cele mai spectaculoase piscine din lume)!


Ceea ce inainte reprezenta doar un spatiu potrivit pentru a face o baie binemeritata a devenit acum o atractie. Design-ul neconventional si cadrul in care este pozitionata o piscina conteaza la fel de mult ca facilitatile pe care le ofera hotelurile de lux din intreaga lume.
Alila Villas Uluwatu: Bali
Descriere: Cu o priveliste minunata asupra Oceanului Indian, psicina de 50 m se imbina armonios cu peisajul stancos Sunset Cabana, ideal pentru a bea un cocktail la apusul soarelui. Finalizata in iunie 2009, constructia vine cu o perspectiva mai moderna a cladirilor traditionale din Bali.

Bristol Buenaventura: Panama
Descriere: Piscina aceasta cu vedere la ocean a fost construita in asa fel incat sa se integreze armonios cu plaja plina de palmieri. Localizata in vestul orasului Panama, locatia se afla la cativa pasi de apa. Hotelul de care apartine detine camere cu vedere la ocean, laguna sau gradini private, in functie de preferintele fiecarui turist.
Bulgari Resort: Bali
Descriere: Situata la aproximativ 140 m deasupra Oceanului Indian, piscina ia forma unor stanci in partea ei exterioara.


Costa Careyes Resort: Careyes, Mexic

Descriere: Piscina circulara din Costa Careyes Resort inconjoara castelul Sol de Oriente, una dintre cele mai frumoase constructii din Mexic.Halekulani: Honolulu, Hawaii
Descriere: Pentru a crea ceea ce arhitectii numesc “cea mai frumoasa piscina din lume”, fostul manager al resortului a desenat planurile ghidandu-se dupa forma unei orhidee care sa se vada din avion.


Hotel Caruso Ravello: Italia
Descriere: Piscina din Italia face parte din proiectul de restaurare al unui palat construit in sec. al XI-lea. Pretul refacerii atractiei a fost de 30 de milioane $, iar intreaga constructie se afla la aproximativ 350 m deasupra Marii Mediterane.Perivolas: Santorini, Grecia
Descriere: Privelistea extraordinara precum si invecinarea cu cateva insule grecesti transforma aceasta piscina intr-o atractie pe care nu trebuie s-o ratezi. Camerele din hotelul grecesc au fost construite din interiorul unor foste pesteri care au servit drept casa vechilor pescari si fermieri.


The Setai: Miami, Florida

Descriere: Cele trei piscine care “paveaza” drumul catre plaja sunt create intr-un stil Art Deco

P.S.Daca nu avem timp sa ajungem pina acolo......, macar sa stim ca exista asemenea amenajari!
Inchei cu-Traiesc.....,in aceasta vara caniculara!

Un comentariu:

Solidaster spunea...

Postarea de astãzi mi-a dat asa...o stare de bine.Imaginile si arhitectura fiecarei piscine,sunt deosebite.Existã locuri superbe pe acesta planetã.E pacat cã banul ne restrânge posibilitatea de a le vizita.O zi cât mai placutã pentru tine.:))