Fiecare are steaua sa!

2 iulie 2012

Cum sa privesti realitatea cu umor !Evenimentele din societate au fost întotdeauna criticate aspru de public, dar, de când cu reţelele sociale, glumele maliţioase sunt la ordinea zilei. Nicio greşeală nu scapă internauţilor şi nicio vedetă sau personalitate publică nu are şanse de eschivare. Iată care sunt cele mai acide 10 glume nesărate care circulă zilele astea pe reţelele sociale.Multă lume nu mai doarme noaptea după lansarea hitului lui Connect-R. Iată variaţiunile create de internauţi, cu trimiteri răutăcioase la evenimente din ultima vreme de pe scena politică, scandaluri vechi şi intelectul unora dintre persoanele publice.  

Vara,vacanta,soare,lumea se distreaza...chiar daca scena sociala da in clocot,la propriu! Asteptam sa treaca vacanta si vom vedea ce se mai intimpla la toamna,pina atunci sa avem o vara prietenoasa,linistita si distractiva !Dupa vacanta sa gasim........., o Romanie concilianta!


Inchei cu-Traiesc......,in realitatea zilei de astazi!

4 comentarii:

De vorba cu mine... spunea...

surad cald la fotografia cu doamnele...
apropo de umor, iti recomand blogul "silavaracald"
saptamana buna sa ai!
imi cer scuze pentru adresarea fara "dumneavoastra"! dar deja consider ca suntem vecini de blog!

MEG55 spunea...

Multumesc..!Sa fie vorba de
http://silavaracald.cotcodacii.ro/
Voi accesa blogul.Ok.pentru vecinii de blog!

Ryanna spunea...

totdeauna romînii au ştiut să facă haz de necaz:)..să nu-l uităm pe faimosul Bulă din anii socialismului...
iar de la toamnă,probabil alte bancuri sau versificări de "consolare"se vor lansa:)..
o seară frumoasă!

MEG55 spunea...

Multumesc!Bula a fost eroul tuturor problemelor intimpinate de romani in acea perioada.Acum Bula a disparut...,insa romanii isi gasesc surprinzator de repede consolarea in "a face haz de necaz",asa cum bine ai punctat tu.Zile senine si racoroase, iti doresc!