Fiecare are steaua sa!

28 iulie 2012

29 iulie-Ziua Imnului National!

“Somnul natiunii naste monstri!”. Dar cine a avut interesul sa adoarma natiunea romana ametind-o cu himera revenirii la comunism  si confiscarea Justitiei. In numele luptei anti-comuniste s-au “inarmat” bandele de profitori si jecmanitori ai neamului romanesc si a tot ce este sfint in aceasta tara.Inaintasii nostrii au lasat o tara unita  si prospera.Natiunea romana trebuie sa fie unita si sa-si pastreze valorile nationale si tara libera de toate elementele nefaste.Sa taie din radacina raul produs de elementele malefice ,care prin hotie,minciuna si santaj politic si emotional au cautat sa ne subjuge.Doamne ajuta-i pe romani!Nu intimplator astrele au ales ca acest REFERENDUM sa  se desfasoare chiar in ziua cind se sarbatoreste IMNUL NATIONAL! Natiunea romana ,trebuie acum....,mai mult ca niciodata, sa fie unita si sa scape tara de "dusmanii" din interior,de cei care cu surle si trimbite au hulit-o pe la portile Uniunii Europene.Sa ne cinstim  si sa ne recuperam valorile nationale induse in derizoriu de cei care au considerat tara un teritoriu al lor si nu al intregului popor roman.
Vom invinge si vom fi din nou o natiune unita!

Inchei cu -Traiesc.....,in realitatea zillelor noastre si sper in viitorul luminos al Romaniei!

2 comentarii:

Anonim spunea...

I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and great user friendly style and design, as well as the content. You're an expert at this stuff!

MEG55 spunea...

"Ano" Vielen Dank für das Feedback!
(Multumesc mult pentru aprecieri!)
"Cred că alți proprietari de site-uri, ar trebui să ia acest site ca un model, foarte curat şi mare user prietenesc stil şi proiectare, precum şi conţinutul. Sunteţi un expert la chestiile astea! 30.07.2012 "
Asa suna traducerea anonimului!