Fiecare are steaua sa!

5 mai 2012

ZIUA MAMEI in Romania!Miine in prima duminica din luna mai ,se serbeaza ZIUA tuturor mamelor din Romania!Legea a fost promulgata in anul 2010 ,astfel am intrat si noi in rindul statelor U.E.Miine   putem spune cu totii:copii,mame,tati,bunici- LA MULTI ANI,IUBITA MAMA! Astazi vine SUPERLUNA,miine cine stie ce va fi?!
Inchei cu-Traiesc...,in realitatile zilelor noastre!

4 comentarii:

Ana spunea...

Bun gasit! O seara reusita,linistita langa cei dragi.
Astazi,stiam ca este ziua barbatului,nu???,gresesc cumva????

MEG55 spunea...

Multumesc!Draga mea,barbatii vor sa fie ziua lor...,insa pentru ziua mamei si ziua tatalui, exista o lege promulgata in anul 2010,care prevede urmatoarele:
art.1 Ziua mamei in Romania se sarbatoreste in prima duminica din luna mai.
art.2 Ziua tatalui se sarbatoreste in Romania in a doua duminica din luna mai.Daca barbatii sarbatoresc ziua lor pe data de 6 mai,nu este nici un bai,oricum la noi fiecare isi face legea cum doreste.Eu am omagiat mamele din Romania conform legislatiei.Sa fii iubita in fiecare zi!

Ana spunea...

Buna dimineata! Am mai venit in casuta ta de multe ori,te-am citit ,dar nu am lasat nici un mesaj pentru ca nu am unde..sau nu stiu eu cum sa fac??? M-am alipit aici fiindca am mai vazut doua..dintre care unul tot de-al meu :lol: O zi frumoasa iti doresc,multe reusite in ce faci si sa ai nebanuite fericiri si bucurii alaturi de cei dragi tie!
Te imbratisez!

MEG55 spunea...

Multumesc mult draga mea ca ma-i avertizat!Era dezactivata setarea la comentarii.Sa ai o saptamina excelenta si senina!