Fiecare are steaua sa!

31 mai 2012

Circotasii vor sune...."iar plaje"! Da,plaje unice in lume!

Uneori ne dorim sa depasim granitele Romaniei si sa ajungem in locuri care par desprinse din alta lume si unde ai impresia ca omul nu a pasit. Pe de alta parte, exista si locuri unde tocmai omul a creat numeroase minunatii, uneori fara sa isi dea seama.
Plaje unice in lume (Galerie foto)
Oddee a creat o selectie a celor mai interesante plaje din lumea intrega. Sigur vei visa cu ochii deschisi ca te plimbi pe ele. Plaja de sticla


Aceasta minunatie de plaja se afla in California. Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, zona a fost folosita o perioada drept groapa de gunoi, pana cand autoritatile au oprit aceasta practica. De atunci, valurile au uzat cioburile de sticla aruncate pe mal. Avand in vedere istoria sa destul de trista, Plaja de sticla a ajuns acum una dintre cele mai importante zone turistice. In plus, frumusetea sa este una aparte.


Plaja Gulpiyuri se afla in Spania. La o prima vedere acest micut loc pare un bazin cu valuri magice. Aflata intr-un mic golf, totul in jur pare pura fantezie.In California, exista un orasel numit Mendocino, in apropierea caruia se afla plaja cunoscuta sub numele de "Plaja mingie de bowling". Mii de roci mici par o armata de bolovani , insa ceea ce este ciudat este faptul ca aceste roci au aceeasi dimensiune.
Daca iti place aglomeratia, atunci trebuie sa mergi pe cea mai mare plaja din Asia. Plaja Huiquan este cunoscuta pentru nisipul moale si apa limpede.Plaja aeroport. Aeroportul Barra din Scotia este probabil singurul din lume unde avioanele aterizeaza pe plaja. Acesta este spalat la propriu o data pe zi de valurile marii.


Plaja cu apa calda din Noua Zeelanda este o atractie geotermala foarte cautata, atragand 130.000 de vizitatori in fiecare an. Apa poate ajunge pana la 64 de grade, insa va trebui sa sapi o groapa in nisip pentru a te bucura de ea.Aflata in partea de sud a Hana Bay, plaja cu nisip rosu face ca experienta de a inota aici sa nu se compare cu nimic altceva.
P.S-Sunt o pasionata colectionara de locuri exotice, intilnite rar in lumea reala.Ma bucur nespus cind am ocazia sa vizionez locuri inedite si pline de mister.Imi imaginez ca sunt acolo,ca totul este asa cum imi transmite fotografia,ca eu sunt fericita ca pot pasi macar in vis in locuri stiute de  o masa infima de oameni.Uneori traiesti clipe  neintilnite in viata reala si parca totul functioneaza perfect.Va doresc sa impartasiti o viata iluzorie plina de farmec si benefica in multe situatii de cumpana...,prin care suntem siliti sau planificati sa trecem uneori in viata reala! Va doresc sa ajungeti macar cu gindul in aceste locuri superbe!
Inchei cu-Traiesc...,in realitatea zilei de astazi!

Niciun comentariu: