Fiecare are steaua sa!

19 martie 2012

TU,esti perfectiunea!Tu ai văzut ce minunat eşti? Cum nimeni nu mai zâmbeşte ca tine? Cum nimeni nu ştie să privească aşa ca şi tine? Ai observat ce ochi mirifici ai? Doar spune-mi….te-ai uitat în oglindă? Te-ai minunat de făptura pe care ai văzut-o acolo? Nimeni, dar nimeni nu mai e ca tine pe lumea aceasta! TU, eşti unic! Unic şi special. Ai un mod special de a privi lucrurile. Ai un mod special de a gândi. Ai în tine talente pe care încă nu le-ai descoperit! Tu… tu eşti tot ceea ce altcineva şi-ar putea dori. Deţii o putere. Deţii un secret. Deţii nemurirea.NIMENI nu vede cerul exact aşa cum îl vezi tu. Ce ştii tu…nimeni nu mai poate ştii. Ce trăieşti tu, nimeni nu mai poate trăi. Eşti atât de important pentru omenire şi ai un mod atât de plăcut de a nu arăta asta! În mâna ta sunt toate animalele, vietăţile şi natura întreagă. Tu stăpâneşti peste tot!Mâinile tale sunt extraordinare. Create pentru a face numai bine. Picioarele tale sunt cele mai graţioase picioare care s-au întâlnit până în prezent. Sunt făcute pentru a merge spre bine. Mintea ta….ei bine, mintea ta deţine secretul cel mai important din Univers. Tu ai totul. TU eşti atât de special! Şi ştii ce e ciudat? Că nu realizezi asta. Nu realizezi că nimeni nu are ochi ca ai tăi, zâmbet ca al tău, chip ca al tău. Nu realizezi că despre TINE vorbesc. Da, despre tine…cel care stai în faţa calculatorului şi citeşti aceasta întrebându-te despre cine e vorba. TU, tu dragul meu….eşti OM! Cel mai minunat! Aşa că….începe să te comporţi ca atare. Nu îţi mai bate joc de tine şi de Cel ce te-a creat! Comportă-te ca un OM. Ca CEL mai important din Univers! TU, eşti perfecţiunea!Ce mult as da ca noi oamenii sa realizam ca suntem unici,ca toata puterea sta in NOI,ca noi putem muta muntii din loc,ca putem fi buni,ca putem face totul ca sa ne fie mult mai bine.Suntem capabili sa ne bucuram de ce avem,sa nu jinduim la ce au altii,dar nu gindim ca ce avem noi ,ei nu pot avea.O zi buna !
Inchei cu-Traiesc in realitatea zilei de astazi!

2 comentarii:

Solidaster spunea...

Buna,Meg.Frumoase cuvinte.Nu suntem perfecti,dar putem lupta sau putem alege sa atingem perfectiunea.Ar fi minunat ca tot mai multi dintre noi sa-si dea seama cã mãcar pentru un timp ar trebui sa fie oameni.Eu ínca mai trag speranta ca oamenii vor íntelege cine sunt,cui apartin si pe cine au alaturi.O zi frumoasa precum sufletul tau.Imbratisari de departe.

MEG55 spunea...

Draga mea,putem lupta sa fim mai buni,putem lupta si gindi ca atingem perfectiunea.....putem fi oameni cu adevarat!Sa ai parte numai de impliniri si zile luminoase!