Fiecare are steaua sa!

25 martie 2012

136 descendenti in viata!


Beryl O’Flynn are cea mai uimitoare amintire de la aniversarea varstei de 85 de ani – o fotografie cu 126 de persoane, toate din familia ei.Bunicuta are, de fapt, 136 de descendenti, insa zece nu au ajuns la petrecere.Beryl are zece copii, 48 de nepoti, 73 de stranepoti, cinci stra-stranepoti, iar al saselea urmeaza sa se nasca in cateva zile. Super-bunica i-a invitat pe toti la petrecerea ei aniversara.Pensionara de 85 de ani are 136 de descendenti in viata, din patru generatii. Le stie tuturor numele si varsta si le da cate 6 euro la fiecare Craciun si aniversare. Asta inseamna ca pensionara trimite la fiecare trei zile cate o felicitare si le daruieste rudelor anual cate 1.800 de euro.Cel mai varstnic nepot al batranei, Leanna, are 40 de ani si are aceeasi varsta cu cel mai tanar fiu al ei, Kevin. Cea mai mica stranepoata a bunicutei are doar patru zile.Cea mai mare parte a familiei locuieste in apropierea locuintei  lui Beryl si o viziteaza frecvent.
Sursa:The Mirror

O familie de toata frumusetea si probabil fericita!
Inchei cu -Traiesc in realitatea zilei de astazi

2 comentarii:

Ryanna spunea...

vorba ta:"probabil fericită":)..sigur, dacă mă gândesc la situaţia în care ar trăi în România,cine ştie pe la ce azil ar fi aruncată această bunicuţă iar amintirile ei ar fi deja şterse din minte de alzheimer..pe zi ce trece mă conving că avem două karme,una sufletescă şi alta telurică..
să ai o săptămână bună!

MEG55 spunea...

Din atitia descendenti....,eu cred ca exista un nucleu in care se simt fericiti,poate nu toti,dar o parte mai mult ca sigur!Bunicuta ii tine uniti pe toti, prin acei 6 euro daruiti fiecaruia la zi aniversara!Sa ai o saptamina minunata!