Fiecare are steaua sa!

13 februarie 2012

STAREA DE URGENTA- spaima guvernantilor!

Pentru ca, asta ar insemna sa recunoasca faptul ca sunt neputinciosi. Asta ar insemna ca sa dea apa la moara opozitiei in campania ce se apropie.Asta ar insemna sa dea posibilitatea opozitiei ca sa-i intrebe pe ce au dat un miliard de euro pe deszapezire, daca aceasta deszapezire o facem tot cu armata?O data cu declararea acestei stari s-ar putea face o coordonare mai buna de redistributie a fortelor si mijloacelor din restul tarii neafectate de acest dezastru.Dar dupa cum a declarat si premierul ungur-e-an, nu-i asa ca noi, noi suntem puternici si ne descurcam in orice conditii, desi daca s-ar declara aceasta stare am putea face apel si la tarile vecine, sa ne ajute cu utilaje adecvate, alimente, alte materiale strict necesare si chiar cu o logistica moderna.
Ca daca nu au intervenit alte fenomene atunci starea de urgenta trebuia dispusa de mai multe zile. Iar daca prin intarzierea instituirii starii de urgenta au murit oameni sau le-a fost amenintata viata sau agoniseala de o viata, atunci CEI CARE NU AU INSTITUIT STAREA DE URGENTA LA TIMP TREBUIE SA PLATEASCA !!
Asta ar fi un stat de drept.Alo....?!, aude cineva din randul celor care trebuie sa sanctioneze?!
Exista infractiuni si prin inactiune, stare de pasivitate ori cei pusi in guvern sa ia masuri asta au facut pana acum au stat in pasivitate!Inchei cu-Traiesc in codul portocaliu,care este distrugator pentru tot ce sufla!

Niciun comentariu: