Fiecare are steaua sa!

5 februarie 2012

MANIFEST


Spiritul civic s-a manifestat pentru a 22-a zi consecutiv.Codul galben de ninsori şi viscol a ajuns şi în Piaţa Universităţii, nu a fost primit cu entuziasm de manifestanţi, dar nici cu ostilitate. Sub vălul ninsorii şi a rafalelor de vânt, protestatarii au dovedit încă o dată că le pasă mai mult de vremuri decât de vreme.Încălzindu-se cu o cană de ceai fierbinte sau adăpostindu-se din când în când în pasaj, zeci de oameni au scandat lozinci, au purtat pancarte şi au fluturat dapele tricolore. Ca şi în zilele precedente au continuat să fie afişate lozinci sau bannere ironice, inspiraţia sau inventivitatea creatorului fiind premiată de zâmbetul sau de privirile admirative ale celorlalţi manifestanţi. Cel mai bine primit din acest punct de vedere a fost manifestul "Românii îi dau papucii Elenei Udrea". Scris pe o foaie A4, manifestul invită la un "eveniment de colectare a papucilor uzaţi pentru «sinistrul» Dezvoltării Regionale şi Turismului".

"Manifest
Eveniment de colectare a papucilor uzaţi pentru «sinistrul» Dezvoltării Regionale şi Turismului
Ne-am săturat de vorbe goale, de subdezvoltare generalizată şi de «cocoşi» opulenţi!
Nu ştim prea bine ce vrem, dar ştim foarte bine ce nu vrem!
Şi nu o mai vrem pe Elena Udrea!
Am dori să ştim dacă noi, ăştia de aici din Piaţă, însemnăm mai mult decât nişte cuburi de gheaţă pe fundul unui pahar de whisky.
Am dori să ştim că arbitrul-jucător ne înţelege şi ar face orice ca să-şi conserve căldura şezutului în iarna asta friguroasă.
Români, veniţi şi votaţi plecarea Elenei Udrea si camarilei lui T.B !
Un papuc, o opincă, o cizmă, un pantof, o sanda, o gheată, un şoşon, un galoş sau un gumar, cu cât mai multe încălţări, cu atât mai multe voturi!
Avem nevoie de un milion de voturi pentru ca petele portocaliu-maronii să dispară din dezvoltarea regională.
"Votarea" va dura o săptămână iar data la care va începe este duminică, 5 februarie 2012. Punctul de colectare este chiar rondul de la Universitate.
Votează împotriva corupţiei şi dă-i papucii Elenei Udrea si camarilei sale!".

Inchei cu-Traiesc frumos in realitatea zilei de azi!

2 comentarii:

Petru spunea...

Interesant

gabriella spunea...

Meg...oricum ea nu realizeaza,nu vezi ce desteapta se da! Am ramas incremenita cand a zis "la munca". Poate ma enervez si intru odata pe blogul ei si sa o intreb unde sunt acele locuri de munca.