Fiecare are steaua sa!

12 februarie 2012

In Romania anului 2012,se moare cu zile din cauza incompetentei!

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Sănătății, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate încă opt decese din cauza frigului.Numărul persoanelor decedate din cauza frigului crește de la o zi la alta. Cele opt decese înregistrate în ultimele 24 de ore, ridică la 65 numărul românilor uciși de ger, de la instaurarea codului galben.
În ultimele 24 de ore, serviciile de ambulanță și echipajele SMURD au transportat un număr de 147 persoane fără adăpost și cu hipotermie în unitățile medicale sau în locurile special amenajate.Dintre acestea, 105 au avut nevoie de îngrijiri medicale în spitale. Cele opt decese au fost înregistrate în județele Cluj, Galați, Ialomita, Iași, Suceava, Teleorman, Vaslui și Timiș.Cine stie citi or mai fi decedati in casele acoperite de nametii uriasi?!Asta se va afla........, cind onor administratiile locale, vor face numaratoarea /inventarierea persoanelor in virsta si/sau bolnave, care nu au pe nimeni sa se intereseze de ele.In loc sa stea la suetele de investire a noilor cu vechii incompetenti, trebuia sa se instituie inventarierea persoanelor cu risc social marit si sa fie verificata starea lor de sanatate de echipe instituite pe plan local.Se moare in Romania anului 2012...., cu zile!Culmea este ca nu pot fi inmormintati cei care au decedat din cauza gerului ,fiindca cimitirele din zonele calamitate sunt inzapezite si nu se poate sapa nici macar locurile de veci.
Tara mea de sub nameti,
O  scoatem doar cu lopeti ?
Si atunci acei baieti,
Carora le spun "destepti" ,
Ce facura cu banutii,
I-au papat cu.....,anca sau nutii ?!
Iar noi am ramas ca prostii,
Prostiti chiar de cei marii (incompetentii)  nostrii ?Inchei cu-Traiesc in realitatea zilei de astzi!

2 comentarii:

gabriella spunea...

Declaratiile facute de Mihai Razvan Ungureanu facute ieri in Vrancea sunt total iresponsabile... oamenii asteptau solutii din partea autoritatilor, care sa faca ceva concret pentru acestia si nu sa fie criticati si certati de premier ca nu ajuta la deszapezire. Astia sunt conducatorii nostrii: asa presedinte, asa premier!

MEG55 spunea...

Gaby,cred ca nici puterea divina nu mai poate sa suporte imbecilitatea ,incompetenta si necivismul care a cuprins intreaga tara.Au innebunit cu totii!Schimbi un premier ca nu mai este suportat de populatie si in loc pui un...., spion nesimtit ca sa ce?!...sa mearga acolo insotit de o adunatura de turnatori si lingai pe banii tarii sa-i certe si sai scuipe pe cei loviti de soarta?! Rusine,rusine aici conteaza "OMUL" Astia nu merita nimic din partea populatiei.As vrea sa-i vad pe ei intr-o situatie dificila si "niste tarani" sa-i apostrofeze!Oricum se duce totul de ripa!