Fiecare are steaua sa!

14 februarie 2012

Fenomen inexplicabil: Satul blestemat, unde locuitorii au fost decimati de cancer.

Fenomen inexplicabil: Satul blestemat, unde locuitorii au fost decimati de cancer
Wewelsfleth, o asezare din Germania, a devenit cunoscuta ca "satul blestemat", unde in fiecare gospodarie cancerul a decimat locuitorii, avand o rata de imbolnavire cu 50% mai mare decat media. Expertii de la Universitatea din Lubeck au cercetat fenomenul, insa nu au gasit nicio explicatie, in ciuda faptului ca satenii reclama existenta unor particule periculoase provenite de la centralele nucleare si de la santierul naval din apropiere. Satul Wewelsfleth, care are o populatie de 1.500 de locuitori, a fost denumit "satul blestemat", unde cazurile de cancer sunt cu 50% mai multe decat media, informeaza Daily Mail.Cercetatorii de la Universitatea din Lubeck, care au investigat fenomenul ce include diverse forme de cancer, precum cel de san, pulmonar, esofagian, uterin si stomacal, nu au gasit nicio cauza, desi locuitorii dau vina pe trei centrale nuclere din apropiere si un santier naval, unde la constructia navelor se foloseste o vopsea extrem de toxica.
Satenii cer acum o ancheta guvernamentala. Ei cred ca autoritatile au inchis ochii la faptul ca vantul si ploaia le-au adus particule in gospodariile lor, care le-au cauzat imbolnavirea de cancer.Dar specialistii spun ca acest lucru nu este posibil. Cercetatorii de la Universitatea din Lubeck au studiat diferitele tipuri de cancer care i-au lovit pe sateni.S-au luat probe de la centralele nucleare si de la santierul naval din apropiere, de la foile de azbest folosite pe acoperisurile garajelor si s-a studiat stilul de viata al persoanelor, care au cazut victime cancerului.Studiul nu a putut face nicio legatura intre acestea si boala. Satenii au cerut autoritatilor din sanatate de la Berlin sa initieze un nou studiu pentru a descoperi cauza acestei "ciume a cancerului", cum o numesc ei.Ce ar mai trebui?!Trei centrale nucleare in apropiere, coloranti toxici, azbest...Ce-ar mai trebui sa fie intr-un asemenea "set mortal"? Cred ca este suficient pentru declansarea oricarui tip de cancer. Ma uimeste ca inca nemtii, pentru care altfel am un mare respect, n-au gasit cauzele imbolnavirilor. Cine stie ce interese sunt in joc si acolo, iar intre timp,din pacate,oamenii vor continua sa se imbolnavesca.

Inchei cu-Traiesc in realitatea zilei de astazi!

Un comentariu:

gabriella spunea...

Ca intotdeauna interesul primeaza...imposibil sa nu fie ceva care sa-i afecteze pe acei oameni...imi place foarte mult poza.