Fiecare are steaua sa!

12 februarie 2012

A doua zi,dupa!

GUVERNUL SLUGO-SECURIST- O sleahta de incompetenti,corupti,toti provenind din  tentaculele  CARACATITEI   si din cumetrii,nepotism,pupen....sti,slugi comuniste-securiste,dar o singura gindire bolnava si DAUNATOARE  GRAV SOCIETATII ROMANESTI!


Abia a trecut ziua investirii guvernului......., de la care noi romanii asteptam.....,pe linga imbunatatirea stilului de guvernare o mica,foarte mica aplecare asupra problemelor cu care se confrunta sute de mii de cetateni ai acestei tari, acum in anotimpul acesta blestemat, care a cuprins  fara chemare  intreaga Europa.Rusine!Rusine M.R.U.cum poti sa spui ca acei romani cu zapada cit casa ,batrini,bolnavi ,sau poate decedati acolo,sunt lenesi!:))) Imi doresc acum..... sa fii tu sechestrat intr-o locuinta de tara, fara termopane,caldura, lumina si sa fii acoperit de zapada.Sa nu ai apa si lemne cu ce sa-ti faci mincare si caldura,sa mori de sete,atunci sa spui daca iti este bine!Acei napastuiti de soarta...... pe care voi cu buna stiinta nu ati avertizat populatia ce ii asteapta ,sa-si puna la adapost lemne de foc,apa si cele necesare traiului .Dupa cataclism.... vii tu si ii certi ca sunt lenesi.Stii tu....  ca  cei decedati din cauza gerului, nu pot fi inmormintati,ca nu se poate circula si nu pot intra in cimitire sa se sape gropile ?!Sunteti o adunatura de haimanale pripasite in functii cu o raspundere colosala ,dar voua nici nu va pasa.Exista o judecata divina,dar pina acolo poporul asta blestemat trebuie sa plateasca cu zeci,sute de suflete neviovate care sufera din cauza incompetentei voastre .Cand niste mosnegei, (care sa stie ca sunt majoritari pe la tara) oameni care dupa ce sunt in pragul hipotermiei, pentru ca n-au cu ce se incalzi, oamenii astia care dardaie de frig prin case, ar trebui sa iasa la munca (parca mai stiu eu pe cineva care mai deunazi ne trimetea la munca, sa nu mai stam in piata universitatii, asteptand bani de la guvern) sa se mai incalzeasca nitel ,vedeti voi ce inseamna vointa poporului pe care o cauta tot timpul "tartorul tradator de neam"care va minuieste ca pe niste paiate!
Rusine,rusine....Ungurene, hai ca ti-ai inceput bine mandatul, halal sa-ti fie ! "Tu muncesti(la ce ?!...la filaj,doar),nu gindesti!
Nota:Voiam sa nu imi mai incarc blogul cu asemnenea mascari,dar nu pot sta pasiva la mizeria aruncata de acesti neispraviti......., care ne asupresc viata de zi cu zi.Nu pot face nimic ca sa-i opresc,macar sa protestez in felul meu!

Niciun comentariu: