Fiecare are steaua sa!

26 ianuarie 2012

TOT CE MAI PUTEM FACE ACUM..!


Este bine ca iarna a venit,ca isi face treaba,ca sunt zapezi,ger si tot arsenalul ei din dotare!:))) Si asa sunt prea multi microbi in jurul nostru...iarna ii va distruge, macar pe cei mai virulenti.Iarna vine si cu apa necesara pentru supravetuire macar........,dar poate puterea divina ,nu ne-a parasit de tot,vom avea si ceea ce ne dorim.Protestele pentru recapatarea drepturilor furate, sau perdute din inconstienta celor care ne conduc ,le putem relua imediat ce timpul va fi favorabil.Pina atunci sa aveti zile senine!
Inchei cu-Trebuie sa traiesc frumos!2 comentarii:

Ică Şt. O. Victor spunea...

Sărut mana, MEG! Am cerut eu zăpadă peste mizeria puterii, dar nici chiar aşa! Acum, zăpada aceasta în cantităţi uriaşe scoate şi mai tare în evidenţă mizeria puterii.

MEG55 spunea...

Multumesc de vizita!Este foarte,foarte bine ca a nins,mizeria de la cei care ne conduc...., o cunoastem cu totii,fiindca este asa mare, incit puterea nu o poate ascunde sub pres.Puterea divina insa....., isi face treaba asa cum stie ea ca este mai bine!Vine vremea cind vom scapa de cei care se cred de neinlocuit,problema este sa putem discerne si sa alegem sa ne reprezinte interesele legitime OAMENI DE CARACTER!:)))