Fiecare are steaua sa!

10 ianuarie 2012

INCREDIBIL!!!!DISTRUGEM TOT CE MAI AVEMEste un semnal de alarma serios asupra celor ce se intampla la nivel inalt in tara asta ,ACUM!
Indiferent de cat de bine sau de prost este informat Basescu, atitudinea lui da dovada clara a incercarii de a amaneta tara. Se pot face intotdeauna compromisuri in folosul TARII, nu doar a clasei politice!
Ma mir ca nu-i spune si lui Isarescu cum sa guverneze Banca Nationala.
In ce sistem poate sa inoate cel mai bine, daca nu in sanatate? Cate clinici vom viziona urcand la stele?! Cate hoteluri-SPA vor creste pe la Herculane, Techirghiol?! Din banii cui, credeti, dragilor?! Obtinuti din salariile "oneste" a celor 22 de ani de haoscratie, evident!  De la mormon la securist, de la penticostal la fost sef la butelii, de la popa ortodox la popa catolic, vor INVESTI in Romania, jaful romanesc! Oamenii, cu adevarat OAMENI....nu au loc in aceast spatiu balcanic.Pacat!Acest articol spune multe cititi pe:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-9666229-fanaticul.htm

Un comentariu:

gabriella spunea...

Ai dreptate este un semnal pentru toti...SMURD-ul trebuie sa ramana de stat...sti cum este...ai bani bine , nu, nu primesti nici un ajutor. Repet este vorba despre serviciul de urgenta nu despre servicii medicale de rutina. Clinici private exista si acum in Romania insa cati oameni isi pot permite sa mearga acolo sa isi faca niste banale analize ca sa nu mai vorbim despre interventii ... cum naiba sa privatizezi un serviciu umanitar, ca cel al asistentei medicale de urgenta, care serveste pe oricine indiferent de cost. Nu ai cum sa faci bani din asa ceva, numai daca esti ticalos.Ce sa facem...asta-i viata.