Fiecare are steaua sa!

31 decembrie 2011

BUN RAMAS 2011,BUN VENIT 2012!

Image du Blog cheznectarine.centerblog.net
Image du Blog cheznectarine.centerblog.net
Image du Blog ange0259.centerblog.net
Image du Blog chezjclaudelive.centerblog.net
Image du Blog chezjclaudelive.centerblog.net
Image du Blog tom-pouce.centerblog.net
Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă  doresc să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfîrşitul volumului să-l citiţi cu bucurie!
A venit timpul sa-ti spun adio, desi nu as fi vrut sa o spun. Insa asta e destinul si nu avem ce face. Mi-a placut tare mult cat am fost impreuna, dar pentru mine a venit timpul sa merg mai departe. Nu te voi uita niciodata … … … anule drag, 2011.
A venit timpul sa spunem acum impreuna: Bine Ai Venit, An Nou, 2012!  LA MULTI ANI!
Fie ca noul an ce a venit sa va aduca multumire si iubire in suflet, liniste in ganduri si in case, precum si multa sanatate si fericire!
Avem nevoie de putere in noul an, de chibzuinta si de multa stapanire de sine, pentru a face fata unor noi provocari, unor noi incercari, poate mai dure decat cele ce-au trecut, dar care fac viata sa merite traita.
In fiecare zi, oricat de greu sau de usor ar fi, trebuie sa ne ridicam, sa privim inainte si sa mergem mai departe. Nu e usor sa fii roman, nu e usor sa fii roman in Romania, dar cu siguranta este foarte frumos.
Cu bune, cu rele, am depasit inca un an, am trait sa mai sarbatorim un Revelion, plin de speranta si de bucurie, alaturi de cei dragi.
Uita-te in jurul tau cititorule si-ai sa vezi motive de a merge mai departe, cu speranta, cu veselie, dar si cu emotie, in fiecare zi la fel ca-n prima zi de scoala.
Este 1 ianuarie 2012 si noi suntem aici impreuna. Ne-au ocolit apocalipsele anuntate, razboaiele prefatate, iar criza cea de toate zilele ori a trecut, ori ne-am obisnuit cu ea. Sa mergem inainte!
Orice s-ar intampla - si s-auzim numai de bine,la fel ca in toti anii si in 2012.
La anul si la multi ani!
Inchei cu-TRAIESC FRUMOS SI INTENS! SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL-

4 comentarii:

gabriella spunea...

La multi ani!

Ică Şt. O. Victor spunea...

LA MULTI ANI, MEG55!

*ELENA* spunea...

lLA MULTI ANI,2012!
Iti doresc un an plin de bucuri
si multa fericire!
Te pup.

£avi H. spunea...

La multi ani!