Fiecare are steaua sa!

29 decembrie 2011

APA SUPERUSOARA,TRATAMENT IMPOTRIVA CANCERULUI

Apa superusoara produsa in Mehedinti este utila in tratamentele impotriva cancerului si bolilor de piele.
Din nefericire, doar jumatate din cele 3.600 tone de apa superusoara produse anual la Sucursala Romag-Prod a Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN) este folosita in unitatile spitalicesti de oncologie, romanesti si din Ungaria.
Directorul general al RAAN, Constantin Bolocan, a declarat ca apa superusoara este utilizata in special in tratamente impotriva cancerului. Unele cercetari sustin ca aceasta stopeaza dezvoltarea tumorilor si are proprietati de incetinire a procesului de imbatranire.
"Apa superusoara este un produs obtinut din apa obisnuita care, printr-o tehnologie ultraperformanta, este saracita de deuteriu. Ea este o speranta pentru medicina in general", a precizat Bolocan.
Potrivit sursei citate, in institutele medicale din Cluj, Bucuresti, Targu Mures si Timisoara se efectueaza cercetari cu privire la tratarea cu apa superusoara a unor afectiuni oncologice si a bolilor de piele, ea putand fi folosita si ca supliment alimentar.
"Apa superusoara are si calitati metabolice si neuropsihice. Pentru a avea efectul scontat o cura trebuie sa dureze 21 de zile neintrerupt", a afirmat Bolocan.
El a mai aratat ca intreaga productie de apa superusoara produsa la Sucursala Romag-Prod a RAAN va putea fi intrebuintata in medicina si industria farmaceutica doar atunci cand vor fi finalizate cercetarile care se fac in reteaua spitaliceasca de peste un deceniu.
În apa naturală, de suprafaţă, există o concentraţie de molecule de apă conţinând deuteriu de aproximativ 150 ppm (părţi per million).
S-a constatat că apa provenită din gheţari şi folosită de populaţiile longevive amintite, conţine cu 25% mai puţin Deuteriu. Cercetările făcute asupra efectelor biologice ale apei cu conţinut redus de deuteriu au demonstrat rezultate benefice spectaculoase, pe baza lor emiţându-se ipoteza conform căreia, probabil, apa primordială în care s-a născut viaţa era o apă cu conţinut scăzut de deuteriu, şi că o scădere a deuteriului din organisme (vegetale, animale şi umane) îmbunătăţeşte performanţa metabolică.
Din studiile efectuate asupra apei de gheţar, cu un conţinut redus cu 25% în Deuteriu faţă de apa de suprafaţă, au rezultat efecte biologice considerate foarte importante de către un grup de cercetători de la un institut din România care au decis declanşarea unor cercetări pentru obţinerea în laborator şi la scara industrială a apei cu conţinut cât mai scăzut în deuteriu.
Rezultatul acestor cercetări a fost punerea la punct a unei tehnologii de obţinere a unei ape cu un conţinut de deuteriu cuprins între 25ppm şi 120ppm şi brevetarea acesteia. Brevetul a fost distins cu diplome şi medalii de aur la saloanele de inventică de la Bruxelles, Londra, Geneva şi Budapesta.
Aceasta apă este cunoscută sub mai multe denumiri: apa cu conţinut scăzut de deuteriu, apa sărăcită în deuteriu, apa echilibrată în deuteriu, deuterium depleted water, apa uşoară, apa superuşoară,apa vie.
Apa vie, leac sa-ti fie! Inchei cu-TRAIESC FRUMOS SI INTENS!ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL-Niciun comentariu: