Fiecare are steaua sa!

24 noiembrie 2011

A VENIT PLOAIA!

 

O zi de sfirsit de toamna tirzie.... specifica climei din partile noastre, unde imi duc si eu existenta!A venit ploaia! prilej sa stau in casa si sa ma apuc temeinic de lucru de mina.Trebuie pina la MOS NICOLAE, sa termin lucrusoarele incepute pentru dragii mei nepotei.Inchei cu TRAIESC FRUMOS...! SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL-

8 comentarii:

Ryanna spunea...

da,e plăcut când afară ropotul ploii goneşte hărmălaia copiilor sau a lumii ,iar în casă e cald şi bine...ploaia transmite o stare de bine,de poftă de viaţă..de sentimentul că în casa ta eşti ocrotit de picăturile reci ale acesteia..şi evident parcă ai chef să citeşti,să împleteşti să meditezi în aburul unui ceai de seară cu lămâie...da,mă prinse romantismul:)..
să ai o seară minunată şi desigur,mult spor la lucru!:)

£avi H. spunea...

Nepotii tai au sa se bucure :)
Sper sa termini la timp, o seara frumoasa iti doresc!

gabriella spunea...

Superba poza cu fetita si ploaia.

Rafael Secret spunea...

Toamna un anotimp care imi place mie enorm.

MEG55 spunea...

Ryanna,ploaia de toamna tirzie.... este semn ca anul ce va veni va fi bogat in toate!Pe mine ploaia de toamna tirzie,chiar daca este rece,gri si repezita, ma invioreaza!Acum chiar ca poti usor cadea intr-un moment de romantism,fiind si ceasul bilantului de peste an.Pina la sfirsitul anului....mai avem timp doar de pregatirile pentru sarbatori!Weekend de poveste!

MEG55 spunea...

Gaby,ma bucur ca iti place!Sa ai numai impliniri in ceeea ce gindesti!

MEG55 spunea...

LAVI H. am luat masurile necesare....deja o parte sunt terminate,numai sa avem sarbatori linisite si luminate!Sa ai numai bucurii,fara tristeti si neimpliniri!

MEG55 spunea...

Rafael,multumesc de vizita!Si mie imi place enorm toamna,este anotimpul cind iti faci bilanutul.Tu insa esti cel care trebuie sa ai puterea sa recunosti ca "ce semeni,aia poti aduna" Sa ai numai zile insorite!