Fiecare are steaua sa!

27 noiembrie 2011

SFIRSITUL LUMII sau SFIRSITUL CIVILIZATIEI UMANE...!Virusul care poate distruge civilizatia umana a fost creat.

Un grup de oameni de stiinta vrea sa sa publice un studiu in care arata cum a fost creat un virus care ar putea distruge toata civilizatia umana. Noul virus reprezinta o modificare genetica a versiunii H5N1, cunoscut ca virusul gripei aviare, dar este de mii de ori mai puternic si mai contagios.
Cercetarea a starnit polemici aprinse printre oamenii de stiinta, multi cercetatori apreciind ca aceste informatii nu ar trebui publicate niciodata, relateaza Daily Mail.
Gripa aviara a provocat, pana acum, moartea a 500 de oameni si nu este suficient de contagioasa pentru a provoca o pandemie la nivel global.
Noul virus, pe alta parte, ar putea declansa un adevarat razboi biologic, daca ar ajunge pe maini gresite.
Olandezul Ron Fouchie, conducatorul echipei de cercetatori, a decoperit ca doar cinci mutatii trebuie facute la gripa aviara pentru a se transmite mult mai repede. Oamenii de stiinta au admis ca acest nou virus este extrem de periculos, insa au precizat ca, publicand modul in care a fost creat, ar putea ajuta la singuranta sanatatii publice. Sursa: stirile.com
Cit mai poate dura pina cind acest virus va putea incapea pe mina unui nebun care va spune "gata cu civilizatia umana"?!Cine sunt acei cercetatori care au bani pentru asemenea cercetari .....in timp ce in lume sunt milioane de oameni care sfirsec din cauza mizeriei si a lipsei de apa si de hrana.Nu cumva si asta este tot o politica din zona "suntem prea multi pe planeta"?!Cine ne garanteaza ca acest virus nu va fi raspindit??Doamne,mare este gradina ta!Pina atunci,cine stie pina cind....!Inchei cu-TRAIESC FRUMOS...!SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL-

4 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

N-am să pot înțelege niciodată de ce știința ajunge să distrugă viața, darul pe care toți l-am primit de la Dumnezeu.

Sănătate multă îți doresc!

Modart spunea...

Nu ma mira,cea mai mare ispita este cea a puterii,adica de a avea controlul asupra maselor,iar asemenea arme biologice sunt ca atare sustinute de puterile lumii...adunati-va asadar comori in cer cum spune sfanta scriptura(mereu in actualitate),acolo unde iti este inima ,acolo iti va fi si spiritul dincolo!!!

MEG55 spunea...

INCERTITUDINI,eu nu sunt convinsa ca cei care se ocupa de stiinta,sunt oameni!Daca ar fi, nu ar avea asemenea preocupari.Sunt atitea domenii in care iti poti inchina munca sau pasiunea si pentru care sa te poti simti multumit...Oare cum se simt asemenea creaturi, cind stiu ca efortul lor este pentru distrugere,nu pentru creatie?!Se cred nemuritori....ei probabil ca intii si-au creat antidotul pentru ei.Multumesc pentru urari!Sa ai numai zile senine in calea ta!

MEG55 spunea...

MODART,sa speram ca nu se va ajunge la momentul in care aceaste arme biologice sa fie folosite impotriva umanitatii...dar cum in ultimul timp apar tot mai des tot felul de incidente....parca chiar iti vine sa nu mai faci nimic,ci doar sa te bucuri de clipa,de ziua de azi,ca miine cine stie daca va mai fi!!Sa fim fericiti aici,ca dincolo cine stie daca mai este ceva.Nimeni nu a reusit sa se mai intoarca,nimeni nu a putut demonstra ca mai exista ceva "dincolo".Sa ai clipe fericite si senine!