Fiecare are steaua sa!

18 noiembrie 2011

INCREDIBIL-PEISAJE APETISANTE...!

Pentru weekend va propun sa vizionam peisajele creeate de fotograful londonez Carl Warner care merge dincolo de fotografia tradiţionala. Prin tehnici interesante, Carl Warner creează peisaje delicioase!
Sa avem cu totii weekend linistit si luminos!Inchei cu-TRAIESC...!SI ASTA IMI OC UPA TOT TIMPUL-

8 comentarii:

*ELENA* spunea...

Wow ce frumos...ceva asemănător
am postat și eu cu ceva timp
în urmă!
Un weekend excelent îți doresc!
Te îmbrățișez cu mare drag!

Modart spunea...

Imaginatia este un aliat,un prieten desavarsit ce te ajuta in momentele grele ale vietii sa te desprinzi de pe orbita ei acaparatoare ce aduna si inghite sperante si vise multe...
De la bun inceput am apreciat citatul final din postarile tale,repetitia lui ii confera si mai multa expresie,caci repetitia e mama invatarii!!!
Traieste clipa,bucura-te de darul vietii in fiecare zi,dar traieste cu adevarat!
Weekend inspirat,si plin de entuziasm pe cat se poate!!!
Vb Maicii Sfanta Tereza;"Dumnezeu nu isi doreste sa reusesti,ci doar sa incerci din toata inima ta!"
Of, de ne-am stradui mai mult!

£avi H. spunea...

Un weekend linisit si luminos iti doresc si tie :) imaginile sunt foarte frumoase.

gabriella spunea...

Buna Maria,intra pe blogul lui Rafael si vei avea o surpriza.

Rafael Secret spunea...

Imaginatie bogata a avut artistul.

MEG55 spunea...

Multumesc!Multumesc tuturor celor care trec prin spatiul meu virtual.Numai pentru faptul ca cineva se gindeste la tine,chiar daca nu iti lasa un gind scris,este o binefacere.Sa avem cu totii sanatate!

Modart spunea...

Meg,daca cineva se gandeste la cineva este esential sa transmita un semnal ca forma de feedback cel putin,unii au luat cuvantul in istorie in situatie critice,au infundat puscaria pentru idealurile lor marturisite,iar noi astazi nu mai suntem capabili de a adresa cateva cuvinte scrise sau telefonate baremi...avem posibilitatea sa transmitem informatia cu viteza luminii nu alta,dar la ce bun cand ne-am pierdut resorturile afective!!!
Cateva cuvinte apreciative la momentul oportun pot face miracole!!!...o spun din proprie experienta de viata ,nu trambitand citatele altora,si versete de nu stiu unde.
Cuvintele pot sa vindece,sau sa distruga!...iar mai rele decat cele dure,critice sunt chiar cele nerostite cand evident nu e cazul...hai sa uram ignoranta si sa luam in toate si tot mai multa atitudine,ea creeaza viitorul!

MEG55 spunea...

Modart,este adevarat ca,cuvintele rostite de alinare,de apreciere,de compasiune fac bine oricui,dar gindurile bune.....sau mai putin bune se inregistreaza in universul fiecaruia si incep sa-si faca efectul,poate imediat sau dupa un anum timp.In cazul de fata nu cred ca cineva poate avea ginduri rele,ascunse,fiindca nu facem concurenta nimanui.Aruncam sentimentele noastre in eter(pentru unii este o metoda de exteriorizare,pentru altii o detensionare,pentru altii curiozitate,etc)......doar atit si cred ca nimeni nu doreste sa faca rau!Multumesc pentru atitudine!