Fiecare are steaua sa!

12 septembrie 2011

Melanomul, vindecat de o crema antibataturi?

Un studiu recent dezvaluie ca o anumita crema folosita pentru indepartarea bataturilor este buna si in tratamentul impotriva cancerului de piele.
Pacientii afectati de melanom au vazut cum crema le este benefica si chiar in unele cazuri melanomul a disparut de tot, informeaza La Stampa.
De asemenea, s-a dovedit ca aceasta crema este utila in mod special persoanelor care nu raspund altor tipuri de tratament sau in cazul celor in care cancerul a recidivat.
Insa specialistii precizeaza ca nu e vorba de un tratament minune, ci de o alternativa care poate fi folosita pentru ca bolnavul nu are nimic de pierdut.
Medicul Diona Damian, care face parte din echipa australiana care a realizat studiul, a folosit aceasta crema pe 18 pacienti cu melanom. In cazul acestora, niciun alt tratament nu a functionat, iar rezultatul a aratat ca la unul din trei pacienti tumora a inceput sa se vindece.
Aceasta crema contra bataturilor contine un alergen numit DPCP, care stimuleaza sistemul imunitar sa lupte impotriva celulelor canceroase. Sa luam aminte... ca in lupta impotriva  cancerului primordial este factorul psihologic si imunitatea cit mai crescuta a organismului.Inchei cu-TRAIESC...!SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL-

Niciun comentariu: