Fiecare are steaua sa!

23 septembrie 2011

ALEG ACUM SA MA RIDIC!

Mereu am simtit ca tot ce ma inconjoara imi influenteaza existenta.Acum incerc sa ma protejez si sa gindesc ca sunt inconjurata numai de forte,de lucruri,de persoane care imi imbunatatesc viata zilnica "ALEG ACUM SA MA RIDIC" deasupra tuturor evenimentelor negative,imi doresc in viata mea numai lucruri,persoane,intimplari frumoase,pozitive,pline de farmec si candoare.Inchei cu-TRAIESC...!SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL-

8 comentarii:

Ryanna spunea...

într-adevăr gândirea pozitivă aduce numai lucruri bune:)..
o seară frumoasă!

gabriella spunea...

Foarte frumos Maria ai scris ",imi doresc in viata mea numai lucruri,persoane,intimplari frumoase,pozitive,pline de farmec si candoare".Sunt sigura ca tu asa vei face.

MEG55 spunea...

Ryanna,sunt convinsa ca in viata totul trebuie platit.Am hotarit ca,daca tot trebuie sa platesc.....:)),macar sa beneficiez de lucruri frumoase,sentimente calde,gindire pozitiva,etc.Viata este doar una si trebuie traita frumos!!Weekend colorat si cald iti doresc!

MEG55 spunea...

Gaby,trebuie neaparat ca noi sa ne protejam,altfel nimeni nu o va face in locul nostru.Sa ai parte doar de ginduri calde si luminoase!

aura spunea...

Doresc din toata inima sa pot exprim tot ce m-a tulburat ,aruncat in neant si revenit pe pamantul atat de iubit citindu-ti blogul Multumesc Maria pentru tot ce am simtit.

aura spunea...

Sper ca de data asta sa primesti multumirile mele pentru toate simtamintele ce le-am avut citindu-ti blogul Multumesc Maria si te pup cu drag,Aura

AURA spunea...

Da da da de trei ori DAAAAAAAAAA Si tu Maria ai contribuit ca eu sa ma ridic.Inca o data iti multumesc frumoasa Prietena.

MEG55 spunea...

Draga mea AURA,imi doresc din tot sufletul sa pot sa contribui la mentinerea sanatatii tuturor persoanelor ce trec prin aceasta mare CATASTROFA,dar nu depinde de mine !Ce mult as da sa pot sa alin macar, focul din sufletul unui bolnav de CANCER....:))Cind ai ceva ce nu te multumeste, intra in blogul tau si confeseaza-te!!:))Vei gasi alinare,ai sa simti o usurare...La inceput e mai greu,apoi va devini o obisnuinta si asa scapi de greutatea ce te apasa.Sa ai numai ginduri si impliniri aurii!