Fiecare are steaua sa!

11 august 2011

ASTAZI, PREZENTUL SI UN OM PE NISTE SCARIDECALOGUL PREZENTULUI-Decalogul seninatatii

1. Doar pentru astazi imi propun sa incerc sa traiesc doar prezentul, fara sa vreau sa rezolv toate problemele vietii mele deodata.

2. Doar pentru astazi imi propun sa am grija maxima de aspectul meu; galant in maniere, nu voi critica pe nimeni si nu voi pretinde sa imbunatatesc sau sa pun la punct pe nimeni, ci doar pe mine insumi.

3. Doar pentru astazi imi propun sa fiu fericit, avand certitudinea ca am fost creat pentru a fi fericit, nu numai pe lumea cealalta ci si pe lumea asta.

4. Doar pentru astazi imi propun sa ma adaptez situatiilor fara sa pretind ca acestea sa se adapteze dorintelor mele.

5.Doar pentru astazi imi propun sa dedic 10 minute din timpul meu unei lecturi bune; amintindu-mi ca asa cum alimentele sunt necesare vietii trupesti, asa si lectura este necesara vietii sufletesti.

6. Doar pentru astazi imi propun sa fac o fapta buna si nu voi spune nimanui.

7.Doar pentru astazi imi propun sa fac cel putin un lucru pe care de obicei nu vreau sa-l fac, iar daca ma voi simti jignit, ma voi stradui sa nu afle nimeni.

8. Doar pentru astazi imi propun sa fac un program detaliat. Poate ca nu ma voi tine strict de el, dar il voi redacta si ma voi feri de doua nenorociri: graba si nehotararea.

9.Doar pentru astazi imi propun sa cred cu tarie ca, indiferent daca situatiile demonstreaza contrariul, Dumnezeu are atata grija de mine ca si cum as fi singurul pe lumea asta.

10. Doar pentru pentru astazi imi propun sa nu-mi fie teama. Si mai ales, nu-mi va fi teama sa ma bucur de ceea ce este frumos si sa cred in bunatate.
MIINE VA FI MEREU ASTAZI........IN FIECARE ZI DE AICI INCOLO VA FI MEREU ASTAZI!!

Doar astazi ma gindesc la ce as fi putut dobindi daca nu ajungeam aici!Astazi chiar am fost pe niste scari.Am fost in parc ca in fiecare zi,dar nu am vazut pina acum scarile acestea..... pe care am urcat de doua ori,apoi am coborit.....bineinteles tot de doua ori:)) si in final am auzit aceasta melodie pe care o ascultau niste tineri,am ajuns acasa multumita ,fiindca mai sunt tineri care asculta aceasta muzica. Inchei cu
-TRAIESC...! SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL-


Niciun comentariu: