Fiecare are steaua sa!

24 iulie 2011

GINDURI LA MALUL MARII...!


glitter-graphics.com
Ce frumos…!marea…care e asa departe de mine…care…poate o vad acum doar in filme sau poze. Insa daca vreau o pot vedea in fiecare zi,in fiecare seara,ea e acolo, nu pleaca niciunde...poate ma asteapta,ma linisteste, poate ma agita, insa stiu ca e langa mine. Stiu ca ma pot plimba in vis pe plaja…sa uit de ganduri, de tristeti, de suparari, de tot …macar pentru moment....Toti avem momente de melancolie, avem ganduri care nu ne dau pace, trebuie sa luptam in continuare si sa speram ca maine va fi mai bine Trebuie sa ne pastram visele vii. Trebuie sa intelegem ca pentru a realiza ceva trebuie sa avem credinta si incredere in noi, viziune,iubire, munca si daruire. Lucrurile sunt posibile atunci cand credem cu adevarat in noi si in cei dragi din jurul nostru.
Stiu eu un loc mai retras,pe niste stinci mici, unde imi pot pune ordine in ganduri,atunci cand ceva ma framanta.. Astazi am unul din acele momente de melancolie, care se incapataneaza in ultimul timp,sa fie din ce in ce mai dese.Incerc in gind sa privesc marea...... E atat de linistita astazi..! o liniste tulburatoare amestecata cu ganduri.. un orizont indepartat spre care oricat de mult ai incerca sa te apropii, fuge de tine, e de neatins… la fel ca si visele mele si sperantele cum ca as putea sa imi gasesc vreodata linistea.
Am incercat sa lupt, m-am inarmat pana in dinti cu multa rabdare, iubire, speranta, iertare si am pornit in cautarea fericirii. Am dat pana acum de multe obstacole .. de toate am reusit sa trec doar cu multa rabdare..
Asa am sa fac si acum.. am sa am rabdare..... am sa las lucrurile sa evolueze de la sine.. si am sa dau doar cate un imbold din cand in cand.. Nu renunt la lupta! Sunt o luptatoare .. si nu trebuie sa cedez acum.Inchei cu- TRAIESC...!SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL-

2 comentarii:

Rafael Secret spunea...

marea , valurile intradevar un vis si ceva frumos ma relaxeaza , frumos blog, il voi citi de azi inainte

MEG55 spunea...

Multumesc!Rafael, eu sunt aici si te voi astepta oricind.