Fiecare are steaua sa!

2 iulie 2011

CANCERUL SE VINDECA-ADEVARUL PRIVIND TRATAREA CANCERULUI

Un ghid practic pentru tratarea cancerului folosind dieta naturistă și un nou mod de viață. Acesta este un film documentar cutremurător care dă la o parte cortina şi ne descoperă cum miliardele de dolari investite în tratamentele pentru cancer sunt nejustificate, cum de zeci de ani nu s-a făcut practic nici un progres real, cine sunt cei interesaţi să păstreze această stare de lucruri şi cum pierde, de fapt, bolnavul de cancer.
Prima parte a filmului documentar Adevărul despre tratarea cancerului se ocupă de eșecurile tratamentelor convenționale împotriva cancerului și arată cum medicina convențională, pe scară largă și în mod înșelător, exagerează beneficiile tratamentelor în timp ce minimizează riscurile. Acest documentar vă va furniza informațiile de care aveți nevoie pentru a evalua cu precizie riscurile și beneficiile oricărui tratament pentru cancer și le oferă și doctorilor specialiști argumente inteligente în sprijinul unor astfel de tratamente.
Există, de asemenea, o secțiune denumită Industria Cancerului, care explică istoria tratamentelor pentru cancer, reprimarea tratamentelor naturiste sau alternative și de ce chimioterapia, radiația și chirurgia sunt singurele tratamente pentru cancer disponibile din medicina obișnuită .
În a doua parte a documentarului aflați unde să vă îndreptaţi atenţia dacă descoperiți simptome de cancer sau suferiţi deja de această boală şi care sunt adevăratele remedii și tratamente naturiste. Tratarea cancerului arată cum cancerul poate fi vindecat cu succes cu tratamente bazate pe diete si suplimente naturale.
Acest film documentar explică și concepția comună greșită despre cancer, arată cum dietele menite să lupte împotriva cancerului sunt mai de succes decât tratamentele convenționale, aduce în discuție surprinzatoarele descoperiri în cercetarea cancerului cu T. Colin Campbell (Studiul despre medicina chineză) și are interviuri cu oameni care s-au vindecat de cancer prin diete și tratamente naturiste. Vorbește, de asemenea, despre folosirea suplimentelor și arată de ce atitudinea este importantă in tratarea cancerului și a oricărei alte boli.Ginditi pozitiv si toate problemele se vor rezolva.Nu va panicati,aveti timp pentru a va organiza viata asa cum o doriti.Eu am trecut prin stresul celor diagnosticati cu cancer,am infruntat toate obstacolele ivite in calea mea.Acum sunt sanatoasa,m-am vindecat de cancer si am luat viata de la capat, cu alte idei,cu alta mentalitate,cu alt stil de viata.Documentarele sunt pretioase pentru fiecare persoana chiar daca nu a trecut prin asa ceva.
Sursa-http://filmedocumentare.com/)
Vezi online filmul documentar Healing Cancer from Within subtitrat


Adevarul despre cancer - documentar from lucianmarin77 on Vimeo.


Adevarul despre cancer 2/2 from lucianmarin77 on Vimeo.

Niciun comentariu: