Fiecare are steaua sa!

7 aprilie 2011

SFECLA ROSIE SI CANCERUL

Folosirea sucului de sfecla rosie in vindecarea bolnavilor de cancer se practica in medicina populara de mii de ani. Pigmentul din planta este actorul principal in lupta cu cancerul. Doza zilnica minima de pigment se afla intr-un kilogram de sfecla, echivalentul a 250-300 ml de suc, care trebuie consumat fara pauze, tot restul vietii. Pigmentul nu este toxic, nu se descompune in procesul de prelucrare termica si nici in procesul de digestie. Calitatile lui terapeutice se pastreaza si dupa fierbere la 100 grade Celsius, timp de 2 ore.
Consumul regulat de sfecla sub orice forma normalizeaza VSH-ul bolnavilor, restabileste apetitul, scade efectele negative ale tratamentelor cu radiatii. Se recomanda feluri de mancare unde sfecla este amestecata cu fulgi de ovaz, hrean,usturoi, banana sau lapte prins(laptele sa fie bio).
In Centrul oncologic de la Moscova, li se prescrie bolnavilor sa consume zilnic cate 250 g de sfecla cruda, data pe razatoare fina, in 3-4 reprize. Daca sfecla cruda nu este acceptata de organismul bolnavului, ea se inlocuieste cu 300 ml de suc. Dupa trei saptamani de administrare, bolnavilor li se imbunatatesc analizele de sange si starea generala de sanatate.
Persoanelor cu cancer mamar si de piele li se aplica, de 4-5 ori pe zi, pansamente cu suc de sfecla, pentru vindecarea locului afectat.Eu consum zilnic sucul de la 2 buc. sfecla rosie.Imi subtiaza singele si imi aduce un aport de fier benefic imunitatii organismului.Ca sa fie mai placut la gust sucul de sfecla rosie il amestec cu sucul de la o lamiie(este singura combinatie permisa intre un suc alcalin si un suc acid)Oricum sucul de lamiie odata ajuns in organism devine alcalin.Inchei-TRAIESC SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL-

2 comentarii:

C.L.M. spunea...

Buna seara! In 1 rand admir curajul dvs. sa vorbiti despre o boala atat de... grea... foarte frumos:)
In al 2-lea rand articolul dvs. m-a convins, o sa incerc sa consum sfecla rosie pentru ca din cate am citit aduce multe beneficii organismului:) si chiar sunt curioasa sa incerc:)
Si in al 3-lea rand va doresc multa sanatate si fericire:) si multumesc pentru raspuns:D

MEG55 spunea...

Multumesc C.L.M.Cind viata te pune la incercare trebuie sa te imprietenesti cu boala,numai asa o poti tine sub control.In rest, toate cele bune!